Η Kosmocar συμβάλλει στην προστασία των θαλασσών

Η Kosmocar στηρίζει εμπράκτως τη δράση της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος «HELMEPA Roadshow to Save The Seas».

Η Kosmocar λαμβάνει μέρος σε μια ειδική δράση ευαισθητοποίησης του κοινού για την προστασία των θαλασσών, με έμφαση στα παιδιά. Παράλληλα, αξιοποιεί με αυτή την ενέργεια, ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Volkswagen.

To ηλεκτρικό eCrafter, «ντυμένο» στα χρώματα της HELMEPA και με τον εμβληματικό της Γλάρο να δίνει το μήνυμα, θα διασχίζει την Ελλάδα. Σκοπός της ελληνικής εταιρείας είναι να μεταφέρει το μήνυμα για τη συμβολή όλων στην προστασία των θαλασσών με μηδενικό αποτύπωμα εκπομπών ρύπων.

Volkswagen: 7 χρόνια δωρεάν service σε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

O Στήβεν Σίρτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, δήλωσε:

«Η προσφορά στην κοινωνία αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της Kosmocar. Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει με αμείωτη ένταση να πραγματοποιεί δράσεις με θετικό πρόσημο για την κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το πρόγραμμα «HELMEPA Roadshow to Save The Seas» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την οικογένεια, τα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Μάλιστα, συνδυάζει τη βιωματική εκπαίδευση με τις έννοιες της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Προφανώς, η χρήση του ηλεκτρικού Volkswagen eCrafter αναδεικνύει η σημασία της ηλεκτροκίνησης για τη βιώσιμη κινητικότητα».

Kosmocar: Συμβάλει στην προστασία των θαλασσών

H Όλγα Σταυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της HELMEPA, τόνισε:

«Μας δίνει χαρά το γεγονός ότι ο εμβληματικός Γλάρος της HELMEPA απέκτησε το δικό του ηλεκτρικό όχημα. Το μήνυμά του για καθαρές ακτές και θάλασσες θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα. Μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά έχουν επισκεφθεί τις μόνιμες περιβαλλοντικές μας εκθέσεις.

Τώρα με την υποστήριξη της Kosmocar (εταιρεία-μέλους της Ένωσης) θα μπορούμε κι εμείς με τη σειρά μας να επισκεφθούμε τα παιδιά και να υλοποιήσουμε τα εθελοντικά περιβαλλοντικά προγράμματα στο δικό τους τόπο.

Οι δράσεις των μικρών εθελοντών (διαγωνισμοί ζωγραφικής, καθαρισμοί ακτών, μηνύματα ευαισθητοποίησης) έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες. Επιπλέον, συμβάλλουν σημαντικά στην υιοθέτηση καλών συνηθειών με όφελος την υγεία του πλανήτη».

Kosmocar και Kosmoride κάνουν… «φασαρία» στο χώρο της ηλεκτροκίνησης!

Η Kosmocar μέλος της HELMEPA

Η Kosmocar αναγνωρίζει το έργο της HELMEPA και την παγκοσμίως αναγνωρισμένη συμβολή της στην προστασία του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, η Kosmocar, ως μέλος της HELMEPA, συμβάλλει στην συγκεκριμένη προσπάθεια.

Το 2022 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος. Η HELMEPA γιορτάζει 40 χρόνια πολυδιάστατης δράσης για την υγεία των θαλασσών και των ακτών της χώρας. Μάλιστα, με περισσότερους από 250.000 εθελοντές, που περιλαμβάνουν 293 εταιρείες-οργανισμούς με περίπου 2.090 πλοία και περισσότερους από 14.000 ναυτικούς.

Τέλος, η HELMEPA είναι μία πρότυπη ανοιχτή συμμετοχική πλατφόρμα συνεργασίας που ως στόχο έχει την προστασία, καθώς και την προαγωγή των αξιών που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και αειφορία.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!