Με 483 χιλιόμετρα αυτονομία το ηλεκτρικό Honda Prologue

Η Honda έδωσε περισσότερα στοιχεία για το νέο Honda Prologue, το οποίο θα αποδίδει ισχύ έως 292 ίππους, με 483 χιλιόμετρα αυτονομία.

Η πρώτη μας επαφή με το Honda Prologue έγινε τον Οκτώβριο του 2022, όταν είδαμε τις πρώτες εικόνες του. Τώρα, η ιαπωνική φίρμα έδωσε περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα. Μάλιστα, το εντυπωσιακό και αμιγώς ηλεκτρικό SUV θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην αγορά των Η.Π.Α. εντός του έτους.

Αρχικά, το δυναμικό Honda Prologue θα έχει 2 ηλεκτρικά μοτέρ, κάτι που σημαίνει πως η κίνηση θα είναι και στους 2 άξονες. Η ισχύς του θα αγγίζει τους 292 ίππους και η ροπή τα 451 Nm. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη και μία έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς και ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα έχει αυτονομία που αγγίζει τα 483 χιλιόμετρα, χάρη στη μπαταρία των 85 kWh. Μάλιστα, αυτή μέσα σε 10 λεπτά φόρτισης σε έως 155 kW θα προσφέρει αυτονομία 105 χιλιομέτρων.

Honda Specialty Sports Concept: Αποκάλυψη στην Ιαπωνία!

Δυναμικό εντός και εκτός το Honda Prologue

Την σχεδίαση του Honda Prologue έχει επιμεληθεί το σχεδιαστικό στούντιο της μάρκας στο Λος Άντζελες. Η Honda τοποθετεί το Prologue πάνω από το CR-V, καθώς έχει τις αντίστοιχες διαστάσεις με το Passport. Το μήκος του αμαξώματος αγγίζει τα 4.877 χιλιοστά, με το μεταξόνιο να είναι στα 3.094 χιλιοστά. Το Prologue «πατάει» στην Ultium πλατφόρμα της GM.

Honda Driver Coaching: Στο πλευρό των νέων οδηγών!

Επιπλέον, οι χώροι επιβατών θα είναι άνετοι, με την Honda να δηλώνει ότι το πορτμπαγκάζ του 5θέσιου crossover μπορεί να φιλοξενήσει 714 λίτρα. Μάλιστα, κάτω από αυτό είναι διαθέσιμα επιπλέον 14 λίτρα αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, το crossover διαθέτει στάνταρ μία σειρά συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού της σουίτας Honda Sensing.

Με 483 χιλιόμετρα αυτονομία το ηλεκτρικό Honda Prologue

Η καμπίνα είναι εντυπωσιακή με τις 2 μεγάλες οθόνες να ξεχωρίζουν. Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός, με την οθόνη να φτάνει τις 11 ίντσες. Μάλιστα, σε ότι αφορά την οθόνη αφής του infotainment, αυτή είναι λίγο μεγαλύτερη, στις 11,3 ίντσες και διαθέτει και τα παραδοσιακά κουμπιά. Στην τελευταία, συναντάμε ενσωματωμένο το Google και αυτό παρέχει εύκολη πρόσβαση στον Βοηθό Google, στους Χάρτες και στο Google Play Store.

abb_img
spot_img