Μία Ford Mustang Mach-E γίνεται… νεκροφόρα!

Μία ακόμη... ξεχωριστή δημιουργία της Coleman Milne, αποτελεί η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, η οποία μετατρέπεται σε... νεκροφόρα.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και.. όχι μόνο. Καθημερινά παρουσιάζονται νέα μοντέλα, ενώ αρκετά είναι τα κλασικά μοντέλα, τα οποία μετατρέπονται σε ηλεκτρικά.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η ηλεκτροκίνηση χρησιμοποιείται για τη μεταφορά ενός ανθρώπου προς την τελευταία του… κατοικία. Σε αυτή την περίπτωση, η εταιρεία Coleman Milne, ειδική στις μετατροπές αμαξωμάτων, χρησιμοποιεί μία Ford Mustang Mach-E για να κατασκευάσει μία… νεκροφόρα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει παρουσιάσει και άλλες κατασκευές οχημάτων. Παράλληλα, προσφέρει και μία ακόμη έκδοση της Ford Mustang Mach-E ως λιμουζίνα. Επιπλέον, εκτός από την αμιγώς ηλεκτρική Mustang ως νεκροφόρα, διαθέσιμη είναι και μία Mercedes E-Class, καθώς και ένα Tesla Model S.

Corbicyclette: Υπάρχει μικροκινητικότητα μετά… θάνατον;

Μία Ford Mustang Mach-E γίνεται… νεκροφόρα!
Photo Credit: carscoops.com

Τα χαρακτηριστικά της Ford Mustang Mach-E ως νεκροφόρα

H Ford Mustang Mach-E αποτελεί μέρος της σειράς οχημάτων Etive της Coleman Milne. Για να πετύχει η βρετανική εταιρεία αυτή τη… διαμόρφωση, έχουν γίνει κάποιες ενέργειες στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Μάλιστα, σε σχέση με την συμβατική έκδοση του μοντέλου, αυτό είναι κατά 114 χιλιοστά ψηλότερο, με μήκος 5.835 χιλιοστά.

Το βασικό στοιχείο είναι ότι το μοντέλο έχει διατηρήσει την 5θέσια διάταξη καθισμάτων και τις 4 πόρτες. Επιπλέον, διαθέτει γυάλινη πανοραμική οροφή, αλλά και δυνατότητες εξατομίκευσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Στον εξοπλισμό της νεκροφόρας της Coleman Milne ανήκει ο «κρυφός» φωτισμός, αλλά και η νέα πίσω πόρτα με ηλεκτρική ανύψωση. Στον έξτρα εξοπλισμό, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει γυάλινο διαχωριστικό μεταξύ της καμπίνας και του… πίσω χώρου.

Test Drive || Ford Mustang Mach-E 351 PS: Mustang για πάντα!

Μία Ford Mustang Mach-E γίνεται… νεκροφόρα!
Photo Credit: carscoops.com

Μπαταρία 75 kWh και αυτονομία έως 321 χιλιόμετρα

Και στις δύο περιπτώσεις, λιμουζίνας ή νεκροφόρας, η Coleman Milne αναφέρει κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει τη μπαταρία της Mustang Mach-E με χωρητικότητα 75 kWh. Επιπλέον, η αυτονομία του είναι ικανή να προσφέρει έως και 321 χιλιόμετρα.

Το μοντέλο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σύμφωνα με την Coleman Milne, αφού η εταιρεία αναμένει να λάβει την τυπική έγκριση το προσεχές χρονικό διάστημα. Επιπλέον, για να καταφέρει να φτάσει στα χέρια των… επαγγελματιών, θα πρέπει να περάσει από ένα στάδιο δοκιμών, ώστε να ελεγχθεί η αντοχή και η ασφάλεια τις κατασκευής.

Εμείς να ευχηθούμε να είναι… αχρείαστη!

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!