Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), καθώς η Νέα Οδός θα εκτελέσει ασφαλτικές εργασίες.

Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), καθώς η Νέα Οδός θα εκτελέσει ασφαλτικές εργασίες.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Ειδικότερα, από το 62,7ο χιλιόμετρο μέχρι το 59,7ο χιλιόμετρο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα ισχύσουν:

Φάση Α: Αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τμήμα της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

Φάση Β: Αποκλεισμός της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της ΛΕΑ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Να σημειώσουμε πως εργασίες και κατά συνέπεια οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα από τις 07:00 έως και τις 19:00.

Η Νέα Οδός εξοπλίζεται με «πράσινο» στόλο οχημάτων

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα γίνει νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Nέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

abb_img