Νέο δίκτυο φόρτισης από την nrg και τη METRO

Δίκτυο φόρτισης για αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα θα δημιουργήσει η συνεργασία της nrg με τη METRO.

Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο δίκτυο φόρτισης θα δημιουργήσουν οι nrg και η METRO στα καταστήματα My market και METRO Cash & Carry. Οι δύο εταιρείες, δηλαδή, προχώρησαν σε συμφωνία για την επένδυση 2 εκατομμυρίων ευρώ στη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου φορτιστών.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο δίκτυο φόρτισης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε κάτοχος αμιγώς ηλεκτρικού ή plug-in Hybrid αυτοκινήτου.

Φάκελος φόρτιση ηλεκτρικού: Όλα τα apps για να φορτίσεις!

Που θα βρούμε το νέο δίκτυο φόρτισης

Η συμφωνία συνεργασίας περιλαμβάνει την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση των φορτιστών incharge από την nrg. Ακόμη, το δίκτυο φόρτισης θα προσφέρει 500 φορτιστές incharge  σε 250 σημεία καταστημάτων My market και METRO cash & carry.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής οι 2 εταιρείες ενισχύουν και προωθούν την κουλτούρα για στροφή σε πιο πράσινες μορφές μετακίνησης. Οι φορτιστές, ουσιαστικά, θα δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους αμιγώς ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών οχημάτων για τη φόρτιση του αυτοκίνητου τους, όσο πραγματοποιούν τις αγορές τους.

Νέο δίκτυο φόρτισης από την nrg και τη METRO

Το όραμα της συνεργασίας

Στόχος της METRO αποτελεί η λειτουργία της με γνώμονα τη βιώσιμή ανάπτυξη. Έτσι, λοiπόν, προέκυψε η συνεργασία με την nrg. Η nrg, μάλιστα, είναι ο μόνος πάροχος που προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο και σε δίκτυα κατανάλωσης και παροχής υπηρεσιών.

Όλοι οι Σταθμοί Φόρτισης στην Ελλάδα!

Με πυξίδα την καινοτομία και την ανάπτυξη οι δύο εταιρείες ξεκινούν μια σταθερή και πολυετή συνεργασία προσφέροντας ένα δίκτυο φορτιστών incharge. Φέρνουν, δηλαδή, την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο κοντά, σε όποιον την επιλέγει.

 

abb_img