Nissan: 4 πρωτότυπα στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο

Με τεσσερα νέα πρωτότυπα μοντέλα αυτοκινήτων στο περίπτερο της, η Nissan καλωσορίζει τους επισκέπτες στο Πεκίνο.

Ακούστε το άρθρο

Με 4 νέα πρωτότυπα μοντέλα στο περίπτερο της, η Nissan καλωσορίζει τους επισκέπτες στο Πεκίνο.

Η Nissan με 4 πρωτότυπα αυτοκίνητα «νέας ενέργειας» (New Energy Vehicles – NEV) στο σαλόνι αυτοκινήτου Auto China 2024. Επιπλέον έχει μια πλούσια γκάμα εξηλεκτρισμένων μοντέλων. Που τονίζουν τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά της και τις μελλοντικές της κατευθύνσεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Ακόμα, η Nissan ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει ένα επιπλέον αυτοκίνητο Νέας Ενέργειας (NEV) στην Κίνα. Έτσι θα έχει 5 νέα αυτοκίνητα NEV έως το οικονομικό έτος 2026.

Nissan: 4 πρωτότυπα στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο

Πρωτότυπα αυτοκίνητα

Τα πρωτότυπα NEV που αποκάλυψε είναι δύο EVs και δύο plug-in υβριδικά. Μέρος της κοινής προσπάθειας με την Dong Feng που έχει στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των μελλοντικών αναγκών κινητικότητας των πελατών στην Κίνα.

Το Nissan Epoch Concept είναι ένα EV σεντάν για οδηγούς σε αστικές και προαστιακές περιοχές, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους με το design και τις τεχνολογίες. Έτσι το concept έχει Internet of Things με τεχνητή νοημοσύνη. Μάλιστα ο εικονικός προσωπικός βοηθός του, κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο άνετη μέσω επικοινωνίας που αναγνωρίζει τα συναισθήματα.

Το Nissan Epic Concept είναι ένα EV SUV ιδανικό για περιπετειώδη ζευγάρια που εξερευνούν τα Σαββατοκύριακα, με αυτόνομη οδήγηση τόσο στην πόλη όσο και στους αυτοκινητόδρομους. Το όχημα μπορεί να λειτουργήσει ως κινητή πηγή ενέργειας, με ηλεκτρισμό για την τροφοδοσία εξοπλισμού, κάμπινγκ ή πάρτι. Ακόμα, οι ενσωματωμένες τεχνολογίες του υποστηρίζουν και δημιουργούν χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το Nissan Era Concept είναι ένα plug-in υβριδικό SUV που υποστηρίζει τον αστικό τρόπο ζωής και είναι κατάλληλο για νέους επιχειρηματίες που βλέπουν το αυτοκίνητό τους ως δεύτερο σπίτι. Με ένα διασυνδεδεμένο σύστημα ψυχαγωγίας και καθίσματα «μηδενικής» βαρύτητας, ο προηγμένος έλεγχος σε όλους τους τροχούς e-4ORCE και η ενεργή αερανάρτηση παρέχουν άνετη και σίγουρη οδήγηση.

Το Nissan Evo Concept plug-in υβριδικό σεντάν είναι τέλειο για το Σαββατοκύριακο και δημιουργεί ιδιαίτερες στιγμές για όλη την οικογένεια. Εκτός από τις προηγμένες λειτουργίες υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας, ο εικονικός προσωπικός βοηθός με βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλει στην άνετη οδήγηση.

Nissan: 4 πρωτότυπα στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο

Άλλα εκθέματα

Το Nissan Hyper Force concept και το Nissan Hyper Punk concept, που έκαναν πρεμιέρα στο Japan Mobility Show στο Τόκιο τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Κίνα.

Το Nissan Hyper Force Concept προσφέρει την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Ενώ προσφέρει υψηλή περιβαλλοντική απόδοση και άνεση για καθημερινή χρήση. Είναι σχεδιασμένο για λάτρεις των αγώνων που λαχταρούν την έκρηξη αδρεναλίνης στην πίστα, αλλά έχουν και οικολογική συνείδηση.

Το Nissan Hyper Punk concept, που προβάλλεται ψηφιακά, έχει στόχο να εμπνεύσει την αυτοέκφραση τόσο στον εικονικό όσο και στον φυσικό κόσμο. Ακόμα, με βιοαισθητήρες AI και προσκέφαλο, το concept μπορεί να ανιχνεύσει τη διάθεση του οδηγού. Και να επιλέξει αυτόματα τη σωστή μουσική και φωτισμό. Ενισχύοντας έτσι την ενέργεια και τη δημιουργικότητα.

Τέλος, το αγωνιστικό αυτοκίνητο Formula E Gen3. Που δείχνει περήφανα τη συμμετοχή της ομάδας Nissan Formula E στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E. Και φέρνει τον ενθουσιασμό της ηλεκτροκίνησης σε περισσότερους λάτρεις και πελάτες.

Nissan Epoch και Εvo: Η επιστροφή των σεντάν

Στρατηγική για την Κίνα

Η στρατηγική της Nissan έχει ως βάση στο σύνθημά της, «In China for China». Με έμφαση στην εταιρική αξία και τη συνολική ανταγωνιστικότητα στην κινεζική αγορά. Έτσι η καμπάνια της Nissan, «Excitement by Ni» έχει στο κέντρο τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία. Στην Κίνα, οι καταναλωτές έχουν νέους τρόπους ζωής και έξυπνες λύσεις ηλεκτρικής μετακίνησης. Μέσω αυτής της καμπάνιας, η Nissan θα οδηγήσει σε συναρπαστική ζωή και να εκπληρώσει τις εξατομικευμένες εμπειρίες μετακίνησης των πελατών.

Επιπλέον η Nissan κάνει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης. Για να φτιάξει συναρπαστικά συστήματα πληροφοριών και υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης για πελάτες στην Κίνα και πέρα ​​από αυτήν.

Μάλιστα, με έντονες αλλαγές στην αγορά της Κίνας, στο πλαίσιο του εταιρικού της στόχου «Οδηγώντας την καινοτομία για να εμπλουτίσουμε τις ζωές των ανθρώπων», η Nissan κάνει έναν μετασχηματισμό της τεχνητής νοημοσύνης και της ηλεκτροκίνησης. Και μαζί με τοπικούς εταίρους προσφέρει συναρπαστικές μελλοντικές εμπειρίες κινητικότητας.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

abb_img