Nissan Formula E Team: Έτοιμη για το «διπλό» Diriyah

Η Nissan Formula E Team «φορτίζει» για τον 2ο και 3ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula E, με τον πρώτο διπλό αγώνα στη Diriyah.

Η ομάδα της Nissan Formula E Team πραγματοποίησε ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα της σεζόν στο Μεξικό. Τώρα οι οδηγοί της ομάδας, Sacha Fenestraz και Norman Nato στοχεύουν στους βαθμούς από τον διπλό αγώνα στο Diriyah. Μάλιστα, θα είναι και ο πρώτος αγώνας ο οποίος θα γίνει υπό το φως των προβολέων.

Οι νυχτερινές συνθήκες στο Diriyah E-Prix, έχει γίνει θεσμός τόσο για τους θεατές όσο και για τους οδηγούς. Επιπλέον, η μήκους 2,495 χιλιομέτρων Riyadh Street Circuit, είναι περισσότερο γνωστή για το τμήμα μεταξύ των στροφών 6 και 14.

Μάλιστα, συχνά έρχεται σε σύγκριση με τις πίστες για αγωνιστικό έλκηθρο, χάρη στην κατηφόρα και τις γρήγορες στροφές. Φυσικά, αυτό το Σαββατοκύριακο, ο αγώνας θα είναι πιο συναρπαστικός, με τα ταχύτερα αυτοκίνητα της Gen3.

Formula E: Μια νέα εποχή για την Nissan ξεκινά

Τι δήλωσε ο δήλωσε ο Tommaso Volpe, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Formula E Team:

«Έχω την αίσθηση ότι μεγαλώσαμε ως ομάδα μετά την έναρξη της σεζόν στο Μεξικό. Ο Norman και o Sacha έχουν ήδη ένα καλό «δέσιμο» με τους μηχανικούς. Επίσης, η τεχνική ομάδα αποκτά πολλές γνώσεις για το πώς να τρέχει το αυτοκίνητο, τόσο στις κατατακτήριες, όσο και στον αγώνα. Εξακολουθούμε να μαθαίνουμε για τη μονάδα ισχύος και τη διαχείριση ενέργειας. Βέβαια, αυτό ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες, οπότε θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε αυτήν την πλευρά.

Η Diriyah θα είναι μια εντελώς διαφορετική πρόκληση, με τις σφιχτές στροφές και την βρώμικη επιφάνεια της πίστας. Οι τομείς 1 και 2 είναι πραγματικά γρήγοροι, με αρκετές στροφές και είναι  εύκολο να κάνουμε λάθος, λόγω της χαμηλής πρόσφυσης. Αυτό αποτελέσει μεγάλη πρόκληση, ειδικά με την επιπλέον δύναμη που έχουμε φέτος.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε πόντους αυτό το Σαββατοκύριακο. Είχαμε καλό ρυθμό στο Μεξικό, καθώς ο Sacha απέδειξε τις ικανότητές του στις κατατακτήριες, οπότε θα ψάξουμε να βρούμε ξανά αυτή την ταχύτητα, και με τους δύο οδηγούς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα».

Τα νέα αξεσουάρ του Nissan X-Trail είναι… premium

Ο στόχος της ομάδας και του επίσημου συνεργάτη της

Στο πλαίσιο μιας τριετούς συμφωνίας, η Petromin Nissan θα είναι ο επίσημος συνεργάτης καινοτομίας της ομάδας για την εκδήλωση. Επιπλέον, αποτελεί τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ιαπωνικής μάρκας στη Σαουδική Αραβία.

Ειδικότερα, στόχος της συνεργασίας είναι να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ Petromin Nissan και Nissan, επιδεικνύοντας τη δέσμευση για καινοτομία και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών, που μοιράζονται από κοινού οι δύο μάρκες.

Nissan: Ηλεκτρικός Ταξιδιωτικός Οδηγός για μοναδικά ταξίδια

«H συνεργασία της Nissan Formula E Team και της Petromin Nissan, επιβεβαιώνει πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στο άθλημα», σχολίασε ο Volpe.

«Το εγχείρημά μας στην Formula E όχι μόνο προωθεί, αλλά και υποστηρίζει ενεργά τους εταιρικούς μας στόχους όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση και τη βιωσιμότητα. Αυτοί είναι οι δύο θεμελιώδεις πυλώνες της Formula E και βασικοί στόχοι, τόσο για τη Nissan όσο και για την Petromin Nissan».

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!