Nissan: Τα κατοικίδια προτιμούν το σύστημα e-4ORCE

Εκτός από τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και χειρισμού, το σύστημα Nissan e-4ORCE μειώνει την πιθανότητα ναυτίας σε ανθρώπους και κατοικίδια.

Το νέο σύστημα ελέγχου τετρακίνησης με ηλεκτροκίνηση της Nissan, βελτιώνει την άνεση των επιβατών, ελαχιστοποιώντας τις κλίσεις της καμπίνας. Παράλληλα, προσφέρει ομαλή κύλιση, αυξάνοντας τα επίπεδα άνεσης των επιβαινόντων. Ωστόσο, το «εξηλεκτρισμένο» σύστημα e-4ORCE στα X-Trail και Ariya, τα κάνει να είναι και πιο φιλικά προς τα κατοικίδια ζώα.

Σε μεγάλα αλλά και σύντομα ταξίδια, η ναυτία αποτελεί σύνηθες φαινόμενο για τους σκύλους που επιβαίνουν στο όχημα. Ωστόσο, το e-4ORCE βοηθά στον περιορισμό αυτού του προβλήματος, εξασφαλίζοντας μία πιο ομαλή κύλιση του αυτοκινήτου.

Nissan X-Trail: Το SUV που προτιμούν οι γυναίκες

Πώς βοηθάει τα κατοικίδια το σύστημα Nissan e-4ORCE;

Ελέγχοντας την παροχή ισχύος και το φρενάρισμα σε κάθε τροχό, το e-4ORCE μπορεί να διαχειριστεί τις δυνάμεις που ασκούνται στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, σκοπός του είναι να ελαχιστοποιήσει το «βύθισμα» κατά την επιτάχυνση και το φρενάρισμα. Προφανώς, οι λιγότερες κλίσεις του αμαξώματος αποτρέπουν την πρόκληση αδιαθεσίας στους επιβάτες, καθώς και στα τετράποδα.

Η Nissan πήρε ένα κόλεϊ, τον Hop και ένα λαγωνικό, τη Lulu, για βόλτες με Ariya και X-Trail με σύστημα e-4ORCE. Μάλιστα, δημιούργησε και ένα διασκεδαστικό video μέσω του οποίου αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Στην αρχή τα ζώα απεικονίζονται ως απρόθυμα να πάνε για βόλτα. Όμως, ο Hop και η Lulu στο τέλος της διαδρομής δείχνουν χαρούμενα, χάρη στην ομαλή κύλιση του e-4ORCE.

Η Nissan βάζει τα Qashqai, X-Trail και Juke στην πρίζα!

Ο Ryozo Hiraku, Επικεφαλής του Τμήματος Μηχανικής Κινητήρων και Ηλεκτρικών Οχημάτων της Nissan, ανέφερε:

«Όταν οι άνθρωποι ακούνε τη λέξη τετρακίνηση, έχουν στο μυαλό τους ειδικές καταστάσεις όπως εκτός δρόμου, ή συνθήκες χιονιού. Όμως, το σύστημα e-4ORCE είναι πολύ περισσότερο από αυτό, αφού ανεβάζει την καθημερινή οδηγική εμπειρία σε ένα νέο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι δοκίμασαν το e-4ORCE και όλοι παρατήρησαν τη διαφορά στην ποιότητα κύλισης. Ελπίζουμε ότι ολόκληρη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των τετράποδων φίλων σας, θα απολαύσουν την οδήγηση με το e-4ORCE».

Nissan e-4ORCE: Διασχίζοντας τα Πυρηναία Όρη

Nissan: Τα κατοικίδια προτιμούν το σύστημα E-4ORCE

Η ευαισθησία και η συνεισφορά της εταιρείας για τα κατοικίδια ζώα

Η ιαπωνική φίρμα έχει επιδείξει και στο παρελθόν την υποστήριξή της στα κατοικίδια ζώα. Μάλιστα, η δέσμευσή της χρονολογείται πριν από σχεδόν 2 δεκαετίες. Ειδικότερα, το 2005, έστειλε έναν στόλο από Micra σε έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους κτηνιατρικούς ομίλους της Ευρώπης για τη μεταφορά τετράποδων ασθενών.

Nissan ProPILOT Assist: Πείτε αντίο στο στρες!

Μία δεκαετία αργότερα, η Nissan κυκλοφόρησε τα #KnockKnockCats. Σκοπός της ήταν να αποτρέψει τον τραυματισμό γατών που αναζητούν ζεστασιά κάτω από το καπό του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το 2017, κέντρισε το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών σκύλων παγκοσμίως, όταν κυκλοφόρησε το concept Rogue Dogue. Και μόλις τον περασμένο χρόνο, η Nissan παρουσίασε έναν οδηγό για τις βέλτιστες πρακτικές για τη μεταφορά σκύλων.

Απολαύστε το διασκεδαστικό video της Nissan, με τον Hop και τη Lulu να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του συστήματος e-4ORCE:

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!