Οδηγώντας ένα Tesla Model 3… ανάποδα!

Έπειτα από πολλές δοκιμασίες και με την προσθήκη ανάλογου… εξοπλισμού, ένας YouTuber κατάφερε να οδηγήσει ανάποδα ένα Tesla Model 3.

Τα μοντέλα της Tesla είναι τα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα παγκοσμίως και πιθανότατα να συνεχίσουν να είναι για καιρό. Προφανώς, όπως κάθε προϊόν τόσο αναγνωρίσιμο, έτσι και τα μοντέλα της αμερικάνικης φίρμας έχουν φανατικούς φίλους αλλά και εχθρούς. Μάλιστα, αυτό αποτελεί δέλεαρ για πολλούς ώστε να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα τους και φυσικά να ωφεληθούν.

Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, τον ίδιο σχεδόν δρόμο ακολούθησε και ο YouTuber WhistlinDiesel. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα λευκό Tesla Model 3, το οποίο βασάνισε μέχρι τελικής και κυριολεκτικής πτώσης. Εμείς προειδοποιούμε, ότι όσοι είναι φίλοι της μάρκας ή του μοντέλου, καλό θα ήταν να μην παρακολουθήσουν το video

Tesla: Άνοιξε ο πρώτος Supercharger 4ης γενιάς στην Ευρώπη

Τα βασανιστήρια του Tesla Model 3 από τον WhistlinDiesel

Αρχικά να αναφέρουμε, ότι ο WhistlinDiesel δεν είναι η πρώτη φορά που φέρεται άσχημα σε δικό του όχημα. Πριν λίγες μέρες, είχαμε δει μία Ferrari F8 Tributo να «φωνάζει» βοήθεια, την οποία είχε αγοράσει με αντάλλαγμα 400.000 δολαρίων. Τώρα, παίρνει στην κατοχή του ένα δύσμοιρο Tesla Model 3, το οποίο βασανίζει με το που φεύγει από τον έμπορο.

Αρχικά δοκιμάζει κάποια από τα συστήματα ασφάλειας του μοντέλου, χλευάζοντάς τα για τη λειτουργία τους. Στη συνέχεια, εκκινεί το όχημα ακόμη και όταν η αστυνομία του έχει «κλειδώσει» τον τροχό με ανάλογο σύστημα. Όμως, η κατάσταση φτάνει στο αποκορύφωμα όταν τοποθετεί αυτοσχέδιους τροχούς 115 ιντσών, θυμίζοντας τροχούςκάρου!

Στη φυλακή λόγω… αφόρτιστου Tesla Model X

Οδηγώντας ένα ηλεκτρικό όχημα με τα πάνω… κάτω!

Αφού ο WhistlinDiesel κάνει κάποια χιλιόμετρα σε άσφαλτο και χώμα, παρέα με τους τεράστιους μεταλλικούς τροχούς, αποφασίζει να εντυπωσιάσει ξανά. Με τη βοήθεια ενός γερανού, τουμπάρει στην ουσία το Tesla, με σκοπό να οδηγήσει ανάποδα.

Οι πιο πιστοί πελάτες είναι πλέον της Tesla

Μάλιστα, για να ολοκληρωθεί το… πακέτο, ως μουσική υπόκρουση ακούμε το γνωστό μουσικό κομμάτι της σειράς Stranger Things. Προφανώς, σκοπός του είναι να μας θυμίσει τον Πάνω-Κάτω κόσμο της σειράς και να τον παρομοιάσει με το δικό του… επίτευγμα.

Αν αντέχετε, στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το Tesla Model 3 στα χέρια του WhistlinDiesel:

abb_img
spot_img