Οδηγός πετάχτηκε από ένα Toyota FJ Cruiser και επέζησε

Άγιο είχε ο οδηγός ενός Toyota FJ Cruiser, ο οποίος πετάχτηκε από το αυτοκίνητο έπειτα από ακροβατικά χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Ακούστε το άρθρο

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο, το οποίο δείχνει ένα απίστευτο περιστατικό με τον οδηγό ενός Toyota FJ Cruiser να εκτοξεύεται από το όχημα του κατά τη διάρκεια εκτέλεσης επικίνδυνης οδήγησης.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει το SUV να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς στην παραλία Abu Al Hasaniya στο Κουβέιτ. Προφανώς, ο οδηγός διασκέδαζε στην παραλία, θέλοντας παράλληλα να επιδείξει τις οδηγικές του ικανότητες σε φίλους.  Αλλά όπως έδειξε και το βίντεο όχι μόνο ήταν ριψοκίνδυνος, αλλά δεν είχε πάρει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, αφού δεν φορούσε ζώνη.

Εξερευνώντας τη Σελήνη με το… Toyota Baby Lunar Cruiser!

Τι συνέβη στο Toyota Cruiser;

Όπως προαναφέραμε, ο οδηγός οδηγούσε το Toyota Cruiser ριψοκίνδυνα σε μία παραλία, Όταν πλησίασε το νερό, έκανε διάφορους ελιγμούς, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και ο οδηγός πετάχτηκε από το παραθυρό. Για καλή του τύχη δεν χτύπησε, παρά μόνο τρόμαξε.

Τέλος, το βίντεο καταλήγει με το αυτοκίνητο να παρασύρεται στη θάλασσα και την πυροσβεστική να το βγάζει από την πυροσβεστική. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε και κατασχέθηκε από τις αρχές.

Ελπίζουμε ο οδηγός να έβαλε μυαλό και να αφήσει στην άκρη τα επικίνδυνα ακροβατικά. Ή έστω να προσέχει περισσότερο.

Ακολουθεί το βίντεο που… «στοίχισε τη ζωή» του Toyota Cruiser:

Πηγή: Motor1

 

abb_img