Οι φίλοι της Ducati γιόρτασαν μαζί!

Οι «οπαδοί» της Ducati από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στις κατά τόπους αντιπροσωπείες της, γιορτάζοντας το πάθος τους για την φίρμα.

Ακούστε το άρθρο

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, φίλοι της Ducati από κάθε γωνιά της Γης συγκεντρώθηκαν σε κατά τόπους αντιπροσωπείες της ιταλικής φίρμας, για να γιορτάζουν το #WeRideAsOne.

Με οδηγό το πάθος για τη Ducati

Μία νέα μορφή εκδήλωσης σχεδίασε η Ducati. Δίνοντας προφανώς τη δυνατότητα στις κοινότητες των φίλων της σε κάθε πόλη να συναντηθούν, να γνωριστούν και να γιορτάσουν μαζί το πάθος τους για την εταιρεία μοτοσικλετών.

Η Ducati MotoE έτοιμη να ηλεκτρίσει τις πίστες!

Οι αντιπροσωπείες της ιταλικής εταιρείας στις πέντε ηπείρους, προσάρμοσαν την εκδήλωση με κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας ένα μοναδικό πρόγραμμα για κάθε πόλη.

Επιπλέον, με τη βοήθεια των 322 Επίσημων Clubs της μάρκας, πολλές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες έδωσαν ζωή σε μια αξέχαστη εμπειρία. Πάντα υπό το λάβαρο των Rosse of Borgo Panigale.

Παρέλαση μοτοσικλετών

Οι φίλοι της Ducati γιόρτασαν μαζί!

Επίσης, το highlight της ημέρας ήταν η παρέλαση. Με τις μοτοσυκλέτες της φίρμας να περνούν και να χρωματίζουν με κόκκινο χρώμα, τους πιο επιβλητικούς δρόμους των κύριων πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Η παρέλαση ήταν μια στιγμή κατά την οποία κάθε Ducatista και παθιασμένος μοτοσυκλετιστής, είχε την ευκαιρία να νιώσει πρωταγωνιστής. Και ταυτόχρονα μέλος μιας κοινότητας με το ίδιο πάθος.

Ducati: Νέα e-Bikes για το 2022

Από αυτούς που αγαπούν τα ταξίδια μέχρι εκείνους που προτιμούν τις συγκινήσεις εντός πίστας. Και από εκείνους που τα επιχειρούν στα πιο συναρπαστικά μονοπάτια εκτός δρόμου. Μέχρι εκείνους που επιλέγουν χαλαρωτικές διαδρομές μεταξύ χωριών και πόλεων.

Με φόντο το World Ducati Week

Οι φίλοι της Ducati γιόρτασαν μαζί!

Τέλος, ήταν επίσης ευκαιρία για «προθέρμανση» των κινητήρων ενόψει του World Ducati Week. Το οποίο θα λάβει χώρα από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου στο Misano World Circuit.

Για τη συμμετοχή τους στο #WeRideAsOne, οι οπαδοί της μάρκας επικοινώνησαν με το πλησιέστερο αντιπρόσωπο της Ducati. Ο οποίος προφανώς παρείχε όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες για την εκδήλωση.

abb_img