Πάμε για καραόκε και video games με το… BYD Han

Το κανάλι της Supercar Blondie στο YouTube, βρέθηκε σε ένα BYD Han και ανακάλυψε νέους... λόγους για να το επιλέξει κάποιος προς αγορά.

Ακούστε το άρθρο

Φανταστείτε να είστε στο αυτοκίνητο με παρέα και να έχετε κολλήσει στην κίνηση για ώρες. Τα λεπτά κυλάνε βασανιστικά και η βαρεμάρα κάνει την εμφάνισή της. Η μόνη συντροφιά είναι το κινητό και το ραδιόφωνο, αλλά πόσο πια και αυτά;

Μία συζήτηση με τους συνεπιβάτες είναι πάντα μία καλή ιδέα, αλλά πόσα να πεις και να αναλύσεις; Δεν έχεις και ταξί! Ωστόσο, μία αντίστοιχη κατάσταση σε ένα BYD Han θα ήταν τελείως διαφορετική.

Η ηλεκτρική λιμουζίνα της κινέζικης μάρκας έχει τα πάντα για να είναι το ταξίδι ευχάριστο, διασκεδαστικό και άνετο για όλους. Μάλιστα, το κανάλι (στο YouTube) της Supercar Blondie «μπήκε» στο BYD Han και ανακάλυψε όλα τα αξεσουάρ του κινέζικου μοντέλου.

BYD Seagull: Μικρό και ηλεκτρικό με 8.000 ευρώ!

Μικρόφωνο και χειριστήριο μέσα στο BYD Han

Ο παρουσιαστής του καναλιού «ξεψαχνίζει» το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αυτά που βρίσκει τον αφήνουν με το στόμα ανοικτό. Πιο συγκεκριμένα, το BYD Han «κρύβει» ένα μικρόφωνο για όσους θέλουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο τραγούδι μέσω… καραόκε.

Καλό το μικρόφωνο, αλλά σαν το χειριστήριο, το οποίο βρήκε ο παρουσιαστής στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου δεν έχει. Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν video games στην οθόνη του αυτοκινήτου, η οποία είναι τόσο μεγάλη όσο η αντίστοιχη της Tesla. Ωστόσο, ξεχωρίζει για το γεγονός ότι είναι περιστρεφόμενη, με τον επιβάτη να… παίζει με την άνεσή του.

BYD Yangwang R1: «Κινεζουάν» ο Μεγαλοπρεπής!

Πάμε για καραόκε και video games στο…BYD Han

Ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό, δυνατές επιδόσεις

Πέρα από όσα ήδη αναφέραμε, το εσωτερικό του ηλεκτρικού μοντέλου είναι ιδιαίτερα ποιοτικό και αποτελείται από εξαιρετικά υλικά. Προφανώς, είναι ελαφρώς ακριβότερα από αυτά που χρησιμοποιεί η κινέζικη μάρκα στα υπόλοιπα μοντέλα της. Αλλά και εδώ ισχύει το «ότι πληρώνεις, παίρνεις».

Όπως δείχνει το video, το Han είναι ένα πρακτικό μοντέλο, το οποίο προσφέρει άνετους χώρους στους επιβάτες. Να σημειώσουμε επίσης ότι τα καθίσματα των επιβατών, πηγαίνουν αρκετά πίσω. Το μεσαίο κάθισμα πέφτει, ενώ έχει ενσωματωμένη ακόμη μία οθόνη.

Η BYD και στην Ιαπωνία

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, το Han φυσικά και δεν υστερεί. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες του, στέλνουν κίνηση και στους 4 τροχούς. Συνολικά, αποδίδουν 509 ίππους και 700 Nm ροπής, ενώ ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Τέλος, η τιμή του αναλογικά με αυτά που προσφέρει είναι… τίμια, αφού στην Ευρώπη κοστίζει μεταξύ 70.000 και 75.000 ευρώ.

Δείτε το video:

abb_img