Πανελλαδική πρεμιέρα για την νέα οικογένεια των μοντέλων ΜΙΝΙ

Αρκετούς μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμά τους, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper και το νέο MINI Countryman πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση επί Ελληνικού εδάφους.

Στον υπέροχο χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών 260 η ΜΙΝΙ παρουσίασε στο ελληνικό κοινό το νέο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ Cooper, καθώς και το νέο MINI Countryman. Επιπλέον σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, η ΜΙΝΙ συστήθηκε εκ νέου στους φίλους της, μέσω του κεντρικού μηνύματος της καμπάνιας “Nice to Meet You Again”. Η νέα καμπάνια επικοινωνεί με καινοτόμο τρόπο τη νέα οικογένεια μοντέλων ΜΙΝΙ. Μάλιστα, συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την ξεχωριστή σχεδίαση, την προηγμένη τεχνολογία κίνησης με χαμηλές εκπομπές ρύπων και τη συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία που προσφέρουν τα νέα μοντέλα της μάρκας.

BMW Group: 600 εκατομμύρια λίρες για 2 εργοστάσια της MINI

Η ΜΙΝΙ έχει στραφεί προς ένα βιώσιμο & φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον

Πανελλαδική πρεμιέρα για την νέα οικογένεια των μοντέλων ΜΙΝΙ

Στην έναρξη της εκδήλωσης, η επικεφαλής για την μάρκα ΜΙΝΙ στην Ελλάδα, Δήμητρα Μπίκου, έκανε μια ιστορική αναδρομή της μάρκας. Η αρχή έγινε με την αναφορά στο πρώτο ΜΙΝΙ από τον Σερ Άλεκ Ισιγόνη, έως την αναβίωση της μάρκας στις αρχές της χιλιετίας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα. Μπίκου, «Κοιτάζοντας μπροστά, το μέλλον της οικογένειας ΜΙΝΙ είναι τόσο συναρπαστικό όσο και η ιστορία του. Θα ξεπεράσουμε τα όρια της ηλεκτροκίνησης και της καινοτομίας. Η μάρκα ΜΙΝΙ έχει στραφεί προς ένα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον. Παράλληλα παρέχει την χαρακτηριστική διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης ΜΙΝΙ». Στη συνέχεια της παρουσίασης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, Andreas Sieben, εστίασε στην επιτυχημένη εμπορική πορεία των μοντέλων ΜΙΝΙ στην Ελληνική αγορά.

Εντυπωσιακό το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper

Πανελλαδική πρεμιέρα για την νέα οικογένεια των μοντέλων ΜΙΝΙ

Η νέα οικογένεια MINI μεταφέρει τη διασκεδαστική οδήγηση και την εμπειρία χρήστη σε μια νέα εποχή. Επιπλέον όλο αυτό είναι εφικτό χάρη στη νέα σχεδιαστική γλώσσα Charismatic Simplicity, που συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες με τις προοδευτικές καινοτομίες της ΜΙΝΙ.
Το ηλεκτρικό MINI Cooper είναι διαθέσιμο στην έκδοση Cooper E και ως Cooper SE, με μεγαλύτερη ισχύ και αυτονομία. Ο ηλεκτροκινητήρας των 184 ίππων του MINI Cooper E έχει ροπή 290 Nm. Η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 7,3 δευτερόλεπτα. Το MINI Cooper SE είναι ισχυρότερο, με δύναμη 218 ίππων και ροπή 330 Nm. Το Cooper SE θέλει μόλις 6,7 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση. Η αυτονομία των μοντέλων αγγίζει τα 305 χιλιόμετρα για το MINI Cooper E και 402 χιλιόμετρα για το MINI Cooper SE.

MINI: Στην πρίζα με νέα μοναδικά χαρακτηριστικά

Δυναμικό και το MINI Countryman

Πανελλαδική πρεμιέρα για την νέα οικογένεια των μοντέλων ΜΙΝΙ

Tο νέο MINI Countryman έχει μεγαλώσει αισθητά σε σχέση με τον προκάτοχό του, προσφέροντας ακόμα περισσότερους χώρους και άνεση. Ο ηλεκτροκινητήρας των 204 ίππων του MINI Cooper E παράγει ροπή 250 Nm. Επιταχύνει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,6 δευτερόλεπτα. Αποδίδοντας ισχύ 313 ίππων, οι ηλεκτροκινητήρες του τετρακίνητου MINI Countryman SE ALL4 παράγουν συνδυασμένη ροπή 494 Nm. Το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 5,6 δευτερόλεπτα.

abb_img
spot_img