Ποια Volvo είναι ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα;

Τα δημοφιλή μοντέλα της σειράς XC είναι ετοιμοπαράδοτα στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Volvo.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της, η Volvo Car Hellas εξασφάλισε και διαθέτει άμεσα στην ελληνική αγορά έναν αριθμό από ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις των XC40, XC60 και XC90.

Με αυτόν τον τρόπο, η ελληνική αντιπροσωπεία της σουηδικής εταιρείας, απαντά στην αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζουν τα ιδιαίτερα δημοφιλή SUV της.

Πιο συγκεκριμένα, τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα είναι εκδόσεις των υβριδικών XC60 Β4 με ισχύ 197 ίππων και XC60 Β5 απόδοσης 235 ίππων. Του υβριδικού XC90 B5 με ισχύ 235 ίππων, καθώς και του αμιγώς ηλεκτρικού XC40 Recharge P6, με τον ηλεκτροκινητήρα των 231 ίππων.

Volvo: Επένδυση στην online πλατφόρμα αγορών carwow

Τα πολυβραβευμένα SUV της Volvo έχουν κερδίσει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού, παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια σε κάθε επιβάτη τους. Επιπλέον, προσφέρουν ασύγκριτη άνεση και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Στοιχεία που αντανακλούν την τεχνογνωσία και την ηγετική θέση της μάρκας στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Ποια Volvo είναι ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα;

Διαθέσιμα με 5 χρόνια εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια

Τα ετοιμοπαράδοτα SUV είναι διαθέσιμα στο Δίκτυο Επίσημων Διανομέων Volvo. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα με δωρεάν οδική βοήθεια και εγγύηση 5 ετών, όπως κάθε μοντέλο της σουηδικής μάρκας.

Volvo: Αύξηση για τα ηλεκτρικά στο πρώτο τρίμηνο του 2022

Παράλληλα, το XC40 Recharge P6 είναι διαθέσιμο με δωρεάν συντήρηση 3 ετών και ολοκληρωμένο προαιρετικό πακέτο τριετούς ασφάλισης. Όπως ακριβώς και κάθε αμιγώς ηλεκτρικό Recharge.

 

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!