Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό SUV της TOGG

Η TOGG παρουσίασε και επίσημα το ηλεκτρικό της SUV στις εγκαταστάσεις παραγωγής του στην Τουρκία, με μία μεγαλειώδη τελετή.

Στην Τουρκία, η TOGG παρουσίασε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μέσα από μία μεγαλειώδη τελετή παρουσίασε το νέο μοντέλο στις εγκαταστάσεις παραγωγής του. Μάλιστα, στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Επιπλέον, μετά από λίγες ημέρες η TOGG εγκαινίασε την πρώτη έκθεσή της, από τις συνολικά 20 που θα δούμε σε ολόκληρη τη χώρα.

Togg: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο «Made in Turkey»

Αυτό είναι το ηλεκτρικό SUV της TOGG

Το ηλεκτρικό SUV της TOGG θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Μάλιστα, η πρώτη διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα, οποίος αποδίδει 200 ίππους. Η δεύτερη θα κυκλοφορεί με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες (έναν σε κάθε άξονα) συνδυαστικής απόδοσης 400 ίππων, οι οποίοι μεταδίδουν την κίνηση και στους 4 τροχούς.

Επιπλέον, η δεύτερη έκδοση θα ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα. Ακόμη, η μπαταρία του SUV προσφέρει αυτονομία 300 ή 500 χιλιομέτρων ανάλογα με την έκδοση. Τέλος, η φόρτιση έως το 80% διαρκεί 30 λεπτά σε DC ταχυφορτιστή.

Zeekr 009: Από την Κίνα με αγάπη!

Η TOGG δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του νέου μοντέλου. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2023 ξεκινούν οι προπαραγγελίες, ενώ τον Μάρτιο θα ακολουθήσουν οι παραγγελίες. Το εργοστάσιό της TOGG θα παράγει περίπου 17.000-18.000 οχήματα τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Τέλος, στοχεύει μέχρι το 2030 στην κατασκευή περισσότερων από 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα.

Έναρξη της παραγωγής για το Jidu ROBO-01

Παράλληλα, η πρώτη έκθεση της TOGG άνοιξε στην Κωνσταντινούπολη και εκεί μας περιμένει το νέο ηλεκτρικό SUV. Η έκθεση βρίσκεται στο Zurle Center, ένα πολυκατάστημα στην περιοχή Besiktas της Κωνσταντινούπολης.

Ουσιαστικά, αποτελεί ένα experience center το οποίο δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία συνάντησης με το ηλεκτρικό SUV από κοντά. Και την ίδια στιγμή προσφέρει μία πολυπρισματική εμπειρία για τους υποψήφιους αγοραστές μέσα από ψηφιακές οθόνες. Σύμφωνα με την TOGG, συνολικά 20 εκθέσεις θα λειτουργήσουν στις επτά γεωγραφικές περιοχές της γειτονικής μας χώρας.

Editorial