Σημαντική διάκριση για το ηλεκτρικό Citroen e-Jumpy

e-ΕιδήσειςΝέα ΜοντέλαΣημαντική διάκριση για το ηλεκτρικό Citroen e-Jumpy

Στο Citroën ë-Jumpy απονεμήθηκε ο τίτλος του“International Van of The Year 2021”.

Το σύγχρονο στυλ, η άνεση που προσφέρει στους επιβαίνοντες, τα δυναμικά χαρακτηριστικά του και η ευρυχωρία του σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της καλύτερης ηλεκτρικής τεχνολογίας, έπεισαν ένα πάνελ 24 ανεξάρτητων δημοσιογράφων και εκδοτών περιοδικών που ειδικεύονται στα Εμπορικά Οχήματα (LCV).

Αυτό το βραβείο, για το οποίο ψήφισαν τα μέλη της επιτροπής του I-VOTY στην οποία προεδρεύει ο Jarlath Sweeney, υπογραμμίζει τη σημασία αυτής της προσφοράς του μοντέλου της Citroën για τη μετάβαση στη νέα ενεργειακή πραγματικότητα των μετακινήσεων και ιδιαίτερα αυτών που αφορούν στις επαγγελματικές χρήσεις. Αυτή είναι η έκτη φορά στην ιστορία αυτού του πολυπόθητου βραβείου, που καταλήγει σε μοντέλο της Citroën.

Vincent Cobée  –  CEO Citroën

“Ολόκληρη η οικογένεια της Citroën είναι απίστευτα υπερήφανη για τον τίτλο του “International Van of The Year 2021” που απονεμήθηκε στο ë-Jumpy. Η ηλεκτρική έκδοση του Jumpy παρέχει στους επαγγελματίες πρακτικές λύσεις για νέες προκλήσεις κινητικότητας σε αστικές και αγροτικές περιοχές χάρη στην αυξημένη αυτονομία που επιτρέπει όλο και περισσότερα ταξίδια με άνευ προηγουμένου άνεση, διατηρώντας παράλληλα όλα τα χρήσιμα χαρακτηριστικά του αντίστοιχου με τα συμβατικά καύσιμα.

Το Νέο ë-Jumpy είναι πιστό στη στρατηγική της Citroën για τον σχεδιασμό εξατομικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των επαγγελματιών πελατών μας. Η φιλοδοξία μας συνίσταται στο να είμαστε καινοτόμοι στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, κάνοντας τη ζωή τους ευκολότερη και φέρνοντας την ευημερία στην καθημερινότητά τους. Το βραβείο αυτό που απονέμεται από την κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους εμπορικούς στόχους που έχουμε για αυτό το μοντέλο”.

Διαβάστε: H Citroen εξηλεκτρίζει πλήρως όλα τα van της έως το 2021

ΤΑ “ΚΛΕΙΔΙΑ” ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ Ë-JUMPY

Το νέο Citroën ë-Jumpy προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των εκδόσεων με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσον αφορά το χαρακτήρα, τις διαστάσεις, τον όγκο φόρτωσης και το ωφέλιμο φορτίο, ενώ παράλληλα προσφέρει και την ξεχωριστή άνεση ενός ηλεκτρικού οχήματος:

Ευελιξία:

Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν το εύρος της αυτονομίας που ταιριάζει καλύτερα στις καθημερινές τους ανάγκες. Διατίθενται δύο επιλογές που καλύπτουν την πλειονότητα των επαγγελματικών αναγκών: 230 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP με μπαταρία 50kWh ή 330 χιλιόμετρα με μπαταρία 75kWh. Αυτό το Van κινείται ηλεκτρικά και παρέχει ελευθερία πρόσβασης σε όλα τα αστικά κέντρα, ενώ επιτρέπει επίσης μεγαλύτερες περιόδους οδήγησης ανάμεσα στις φορτίσεις.

Οδήγηση:

Η άνεση είναι σημαντικά βελτιωμένη για τον οδηγό χάρη στην απουσία θορύβου και δονήσεων. Ο κινητήρας των 100kW μπορεί εύκολα να φτάσει σε τελική ταχύτητα τα130 χλμ./ώρα με τη μέγιστη τιμή της ροπής να είναι άμεσα διαθέσιμη, από την εκκίνηση και χωρίς να χρειάζεται αλλαγές ταχυτήτων. Παρέχει με τον τρόπο αυτό, πλήρη ηρεμία σε ένα έντονο εργασιακό περιβάλλον.

Ευκολία στη χρήση:

Το ë-Jumpy φορτίζεται εύκολα στο σπίτι, σε ιδιωτικό ή δημόσιο σταθμό φόρτισης ή σε εξαιρετικά γρήγορο κοινόχρηστο σταθμό φόρτισης, στον οποίο μπορεί να φορτίσει το 80% της μπαταρίας μέσα σε μόλις 30 λεπτά της ώρας. Η οθόνη αφής 7″του ë-Jumpy παρέχει μια σειρά πληροφοριών σχετικών με την ηλεκτρική ενέργεια που αφορά στο όχημα, όπως ροή ενέργειας, στατιστικά κατανάλωσης, προγραμματισμό φόρτισης και λειτουργίας του κλιματισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ