Στα τέλη Δεκεμβρίου το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Citroen C4

Ακούστε το άρθρο

Στα τέλη Δεκεμβρίου θα λανσάρει η Citroen το νέο e-C4, την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση
 του compact μοντέλου.

Το νέο ë-C4 – 100% ëlectric είναι το πέμπτο κατά σειρά διαθέσιμο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, μετά τα C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy και ë-SpaceTourer

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες, αλλά και τις πρώτες πληροφορίες για το νέο C4, το οποίο εκτός από την ηλεκτρική έκδοση, θα διατίθεται με κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου.

Η νέα γενιά ξεχωρίζει για τη μυώδη σχεδίασή του και την επιβλητική του παρουσία, με υπερυψωμένο και συμπαγές αμάξωμα, έτοιμο για αποδράσεις, χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου.

Επίσης, εμπεριέχει όλα τα συστατικά του προγράμματος Citroën Advanced Comfort για μια νέα εμπειρία άνεσης, όπως ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions, Advanced Comfort καθίσματα, άνετους χώρους, χρήσιμες τεχνολογίες για να διευκολύνεται η καθημερινή ζωή των επιβατών και μια νέα καινοτομία για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Ποιότητες που ενισχύονται από το ë-Comfort του Νέου ë-C4 – 100% ëlectric, για ένα άνετο ταξίδι.

Το e-C4 διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα μπροστά ισχύος 136 ίππων, μια μπαταρία λιθίου ιόντων 50 kWh (στα 400 V με ταχύτητα φόρτισης έως 10 χλμ./λεπτό) προσφέρει αυτονομία για 350 χιλιόμετρα και με ένα προαιρετικό wallbox 11 kW φορτίζει σε περίπου 5 ώρες σε τριφασικό δίκτυο 32 Α.

abb_img