Στην Ελλάδα και επίσημα η νέα Alfa Romeo Tonale!

Η Alfa Romeo Tonale παρουσιάστηκε στην Ελλάδα, με τον Senior Exterior Designer, Αλέξανδρο Λιώκη, να την συνοδεύει.

Η παρουσίαση της νέας Alfa Romeo Tonale έλαβε χώρα στην Μαρίνα Φλοίσβου και σηματοδοτεί την πρεμιέρα του μοντέλου στην ελληνική αγορά. Η νέα Tonale αποτελεί ένα premium C-SUV με υψηλό επίπεδο πρακτικότητας και ποιότητας. Επιπλέον, προσφέρει νέες τεχνολογίες και καινοτόμα κινητήρια σύνολα σε συνδυασμό με το αυθεντικό ιταλικό DNA.

Οι πρώτες Alfa Romeo Τonale είναι σε καλά χέρια

Επιτέλους πάτησε Ελλάδα η Alfa Romeo Tonale

Η νέα Alfa Romeo Τonale είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Συγκεκριμένα, κυκλοφορεί με ήπιο υβριδικό κινητήριο σύνολο 48V και έναν κινητήρα βενζίνης απόδοσης 130 ίππων. Μάλιστα, τον Αύγουστο το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και με έναν 1,5 Turbo κινητήρα VGT απόδοσης 160 ίππων. Επιπλέον μέχρι το τέλος του 2022 θα δούμε και την έκδοση Plug-in Hybrid Q4 με τους 275 ίππους.

Ακόμη, όλες τις εκδόσεις της Alfa Romeo Tonale συνοδεύει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο ωστόσο προσφέρει και «χειροκίνητη» επιλογή.

H Alfa Romeo Giulia ασπάζεται τον «ηλεκτρισμό»

Με ιταλική φινέτσα

Στο εσωτερικό της Alfa Romeo Tonale ξεχωρίζουν δύο από τις μεγαλύτερες οθόνες στην κατηγόρια του μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, μία TFT οθόνη 12,3 ιντσών, η οποία λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων, καθώς και μία οθόνη αφής 10,25 ιντσών.

Μάλιστα και οι δύο οθόνες διαθέτουν εργονομική σχεδίαση, την οποία ορίζει ο πίνακας «Cannochialle» με την χαρακτηριστική επιλογή «Heritage», ως σαφή αναφορά στον πίνακα οργάνων της Giulia του 1960.

Η Alfa Romeo Τonale Hybrid στην Ελλάδα από 274 ευρώ το μήνα

Στην Ελλάδα και επίσημα η νέα Alfa Romeo Tonale!

Ο Senior Exterior Designer της Alfa Romeo, Αλέξανδρος Λιώκης, δήλωσε:

«Την Tonale χαρακτηρίζουν η λιτότητα στις γραμμές, οι αρμονικές αναλογίες και τα ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία. Τα 3+3 full-LED φωτιστικά σώματα, μάλιστα, και το τριγωνικού σχήματος πίσω παρμπρίζ έχουν τις ρίζες τους στην ιστορία της μάρκας.

Με έμπνευση από την πλούσια παράδοση της μάρκας, αλλά χωρίς ίχνος ρετρό αίσθησης, η Tonale επιβάλει την παρουσία της με έναν κομψό, όσο και διακριτικό τρόπο. Αξιοποιεί, δηλαδή, τη φιλοσοφία που εκφράζει η Ρωμαϊκή τέχνη και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός».

Ιδού οι τιμές της νέας Alfa Romeo Τonale!

Τέλος, η νέα Alfa Romeo Τonale θα βρίσκεται στις εκθέσεις του εξουσιοδοτημένου δικτύου διανομέων της Alfa Romeo σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, το κοινό έχει τη δυνατότητα συνάντησης με τη νέα Tonale στη Mαρίνα Φλοίσβου και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!