Στην παραγωγή η Delorean Alpha2;

H Delorean Alpha2 παραμένει ιδέα προς το παρόν, η οποία δεν αποκλείεται να περάσει στην παραγωγή στο άμεσο μέλλον.

Η Delorean Alpha2 Concept είναι πολύ κοντά στο να λάβει «σάρκα και οστά», μετά από αιτήματα αρκετών ενδιαφερόμενων. Το εν λόγω μοντέλο, το παρουσίασε η εμβληματική αμερικανική εταιρεία τον περασμένο Ιούλιο και έκτοτε έχει συναρπάσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

Την ιδέα της υλοποίησης το ηλεκτρικού concept αποκάλυψε ο επικεφαλής της μάρκας Joost de Vries. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είχαμε τόσα πολλά αιτήματα για την Alpha2 ​​να γίνουν, οπότε πιθανότατα θα δημιουργήσουμε μια πολύ μικρή σειρά».

Η Delorean αποκάλυψε τα Alpha5 Plasmatail και 2040 Omega!

Delorean Alpha2 με τη συμβολή της Italdesign

Η Alpha2 Concept είναι ένα διθέσιο σπορ αυτοκίνητο, με αμάξωμα από χάλυβα και προφανώς με πόρτες gullwing. Για την σχεδίαση του μοντέλου είναι υπεύθυνη η εταιρεία Italdesign, η οποία σχεδιάζει τα μοντέλα με καλλιτεχνικές αναφορές από τη δεκαετία του 1990.

Η Kat DeLorean Seymour είναι έξαλλη με την DeLorean Alpha 5!

Τι ισχύει για τα μοντέλα Alpha3 και 4;

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη της πιθανής Alpha2. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να έχει παρόμοια στοιχεία με το πρωτότυπο. Επιπλέον, η εταιρεία έχει αποκαλύψει και τα μοντέλα Alpha3 και Alpha4.

Το πρώτο είναι ένα πολυτελές sedan, ενώ το δεύτερο είναι ένα SUV που διαθέτει ένα σύστημα κίνησης υδρογόνου FCEV. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αυτά τα πρωτότυπα αποκτήσουν αντίστοιχα μοντέλα παραγωγής. Ωστόσο, με τη φόρα που έχει πάρει η Delorean όλα είναι πιθανά.

Η ηλεκτρική Delorean Alpha 5 επιτέλους αποκαλύπτεται!

Θυμίζουμε ότι η φίρμα ετοιμάζει δυναμική επιστροφή, αφού τους τελευταίους μήνες αποκαλύπτει συνεχώς νέα μοντέλα. Μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψε τα εντυπωσιακά Alpha Plasmatail και 2040 Omega, ενώ νωρίτερα είχε αποκαλύψει και την Alpha5. Άρα, είναι ξεκάθαρο ότι έχει διαθέσεις άγριες και… «ηλεκτρικές».

abb_img
spot_img