Η Kat DeLorean Seymour είναι έξαλλη με την DeLorean Alpha 5!

Η κόρη του John DeLorean δεν πήρε με καλό μάτι την σχεδίαση της νέας DeLorean Alpha 5, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της.

Η DeLorean Alpha 5 είναι εντυπωσιακή, με τις χαρακτηριστικές πόρτες να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Όσοι τη βλέπουν μένουν με το στόμα ανοικτό, αφού το νέο μοντέλο φέρνει στοιχεία από τη θρυλική DCM-12, η οποία ήταν η πρωταγωνίστρια στη σειρά ταινιών «Επιστροφή στο Μέλλον».

Ωστόσο, σε κάποια δεν αρέσει καθόλου αυτό που βλέπει. Μάλιστα την εξοργίζει, οδηγώντας την να εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια της. Ο λόγος για την κόρη του αείμνηστου John DeLorean, Kat DeLorean Seymour.

Η ηλεκτρική Delorean Alpha 5 επιτέλους αποκαλύπτεται!

Πλήρης απογοήτευση για την DeLorean Alpha 5

Συγκεκριμένα, η DeLorean Seymour εξέφρασε την απογοήτευσή της μέσω μια ανάρτησης στο λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα, κατηγόρησε ευθέως την διοίκηση της DeLorean Motor Company.

Νέο teaser για την ηλεκτρική DeLorean!

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η DeLorean Motor Company δεν είναι η εταιρεία του John DeLorean. Η DMC δεν είναι 40 ετών και δεν έχει να κάνει με την οικογένεια DeLorean ή με το κληροδότημα του πατέρα μου. Παρακαλώ να σταματήσετε να ψεύδεστε και να μιλάτε για τον John, θα σας περιφρονούσε».

Επιπλέον, ανάρτησε φωτογραφία ενός διαφορετικού πρωτότυπου με βάση την αρχική DCM-12, το οποίο σχεδίασε η ίδια σε συνεργασία με τους Angel Guerra και Allan Portiho. Επίσης, ανέφερε ότι αυτό το πρωτότυπο θα μπορούσε να είναι ο πραγματικός αντικαταστάτης του εμβληματικού αυτοκινήτου.

Η ηλεκτρική DeLorean επιστρέφει στο… άμεσο μέλλον!

Στις 18 Αυγούστου η επίσημη παρουσίαση της

Υπεύθυνη για την σχεδίαση της Alpha 5 είναι η Italdesign και διαθέτει αρκετές ομοιότητες με την DMC-12. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, το οποίο θα δούμε για πρώτη φορά στις 18 Αυγούστου, διατηρεί αρκετά στοιχεία όμοια με το πρότυπο.

Εμείς, πάντως, στο CarsElectric είμαστε ΟΚ με την εμφάνιση του. Εσείς;

abb_img
spot_img