Στο HST Frances επιτρέπεται μόνο το προσωπικό!

Η HST Marine έλαβε το νέο υβριδικό πλοίο HST Frances, το οποίο προορίζει αποκλειστικά για την μεταφορά του προσωπικού της.

Η HST Marine παρέλαβε πρόσφατα από την Diverse Marine ένα νέο υβριδικό πλοίο για τη μεταφορά πληρώματος, με το όνομα HST Frances. Η άφιξη του υβριδικού πλοίου έλαβε χώρα σε μία εντυπωσιακή τελετή. Σε αυτή έδωσαν το παρών πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Όπως επίσης και από την βρετανική ναυτιλιακή βιομηχανία.

Το HST Frances είναι το δεύτερο υβριδικό πλοίο μεταφοράς προσωπικού (CTV) της εταιρείας. Με μήκος 25 μέτρα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει από 12 έως 24 άτομα. Επιπλέον, διαθέτει υβριδικό σύστημα ηλεκτρικής πρόωσης. Αυτό μειώνει τη χρήση καυσίμου κατά 30% σε σύγκριση με παρόμοια σκάφη με κινητήρες diesel.

Pegasus: Ένα «αόρατο» yacht φτιαγμένο σε 3D εκτυπωτή!

Το HST Frances δεν είναι το μόνο

Το πρώτο υβριδικό πλοίο CTV της HST Marine, ήταν το HST Ella, το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2021, ενώ και τα δύο πλοία σχεδιάστηκαν από την βρετανική εταιρεία Chartwell Marine.

Για την ιστορία, η HST Marine είναι θυγατρική εταιρεία της Purus Marine. Ειδικότερα, ήταν η πρώτη εταιρεία με σχεδόν μηδενικές εκπομπές ρύπων στην ανάπτυξη υπεράκτιων αιολικών έργων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Το Roboat θα λύσει το κυκλοφοριακό στο Άμστερνταμ!

Να σημειώσουμε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο στόλος της έχει υποστηρίξει και αιολικά πάρκα. Ειδικότερα, σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα Moray East και East Anglia 1, για εταιρείες όπως η Vestas & SGRE.

Τέλος, η εταιρεία εκτός από πλοία προσφέρει και υπηρεσίες συντήρησης στους πελάτες της στην υπεράκτια αιολική ενέργεια. Ως μέρος της επέκτασής της στοχεύει στην παραγγελία επιπλέον τεσσάρων με οκτώ C/SOV.

To Voltari 260… βολτάρει με μεγάλη αυτονομία!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HST Marine, δήλωσε:

«Καθώς η αιολική ενέργεια γίνεται αναπόσπαστο μέρος του καθαρού μείγματος μηδενικής ενέργειας, η ανάπτυξη των βιώσιμων υπεράκτιων αιολικών επιχειρήσεων βασίζεται στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και της περιβαλλοντικής απόδοσης των αλυσίδων αξίας τους. Η κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για νέα, καθαρά πλοία υποστήριξης είναι μέρος της λύσης και αναλαμβάνουμε ήδη ηγετικό ρόλο σε αυτό».

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!