Συνεργασία ElpeFuture και Ομίλου Συγγελίδη

Η ElpeFuture συνεργάζεται με την AIGLON Α.Ε., έναν απο τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και διανομείς αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Η συνεργασία της ElpeFuture με την AIGLON Α.Ε. του Ομίλου Συγγελίδη στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Παράλληλα, οι 2 εταιρείες επιθυμούν την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Μάλιστα, η συμφωνία αφορά τους αγοραστές των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της DS Automobiles.

Βιώσιμα καύσιμα από την Aegean και τα ΕΛΠΕ!

Τι κερδίζουν οι υποψήφιοι αγοραστές ηλεκτρικών

Οι αγοραστές των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της DS Automobiles θα λαμβάνουν την εταιρική κάρτα της ElpeFuture χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν δωρεάν παροχή 300 kWh φόρτισης του αυτοκινήτου τους.

Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης προσφοράς θα συνεχίσουν να έχουν αυτόματη πρόσβαση στο πανελλαδικό δίκτυο φόρτισης. Μάλιστα, θα απολαμβάνουν τις προνομιακές τιμές των εγγεγραμμένων χρηστών της εταιρείας.

Κέντρο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Μέγαρο Μουσικής!

Το δίκτυο της ElpeFuture

Το δίκτυο σταθμών ταχείας φόρτισης της ElpeFuture καλύπτει γεωγραφικά σχεδόν το σύνολο της Ελλάδας. Επιπλέον, το σχέδιο ανάπτυξης του δικτύου περιλαμβάνει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου. Φορτιστές θα δούμε και σε δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς, καθώς και σε στρατηγικά σημεία ενδιαφέροντος.

Επιπρόσθετα, η ΕlpeFuture θα εγκαταστήσει σταθμούς ταχείας φόρτισης (DC) σε επιλεγμένα πρατήρια της EKO και της BP. Παράλληλα, η ανάπτυξη του δικτύου προβλέπει την τοποθέτηση φορτιστών (AC) σε εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, εταιρικές εγκαταστάσεις και χώρους στάθμευσης. Τέλος, η πρόσβαση στο δίκτυο της ElpeFuture είναι εύκολη μέσω της εφαρμογής «ΕlpeFuture ChargenGo», η οποία είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και iOS.

abb_img
spot_img