Συνεργασία TotalEnergies και Stellantis για τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων

Η TotalEnergies και η Stellantis ανακοίνωσαν πριν από λίγο καιρό την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα πέντε χρόνια για τις μάρκες Peugeot, Citroën και DS Automobiles. Οι δύο όμιλοι ανοίγουν, επίσης, ένα νέο κεφάλαιο με την προσθήκη των Opel και Vauxhall.

Αυτές οι συμφωνίες παγκόσμιας συνεργασίας καλύπτουν πέντε βασικούς τομείς, ένας εκ των οποίων είναι η κινητικότητα και η φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων.

Το Free2Move, το mobility brand της Stellantis, θα χρησιμοποιήσει το δίκτυο σταθμών φόρτισης που διαχειρίζεται η TotalEnergies για τη δραστηριότητα κοινής χρήσης αυτοκινήτων (car-sharing) στο Παρίσι, ενώ, παράλληλα, εξετάζονται και άλλες προτάσεις σχετικά με την απλούστερη ηλεκτρική κινητικότητα.

«Είμαστε υπερήφανοι για την ανανεωμένη εμπιστοσύνη του μακροχρόνιου συνεργάτη μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε αυτήν τη συνεργασία στην ηλεκτρική κινητικότητα και στην προμήθεια λιπαντικών για τις μάρκες Opel και Vauxhall», τονίζει o Alexis Vovk, Πρόεδρος του τμήματος Marketing & Services στην TotalEnergies.

«Αυτή η εκτεταμένη συνεργασία δείχνει επίσης την κοινή μας επιθυμία να κάνουμε την ηλεκτρική κινητικότητα προσβάσιμη σε όλους, θέτοντας έτσι την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία των αντίστοιχων δεσμεύσεών μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής πρόκλησης».

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ενισχύουμε τη συνεργασία μας με την TotalEnergies” αναφέρει ο Thierry Koskas, Chief Sales and Marketing Officer της Stellantis.

«Οι προηγμένες τεχνολογίες λιπαντικών και οι συνεργασίες που ξεκίνησαν με μπαταρίες υψηλής απόδοσης θα είναι σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα και την προσφορά κινητικότητας του αύριο, για τους καθημερινούς μας πελάτες και για την αυτοκινητοβιομηχανία».

Η TotalEnergies είναι μια ευρεία εταιρεία ενέργειας που παράγει και εμπορεύεται ενέργειες σε παγκόσμια κλίμακα, όπως πετρέλαιο και βιοκαύσιμα, φυσικό αέριο και άλλα πράσινα αέρια, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ηλεκτρική ενέργεια.

Η Stellantis είναι μια από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο και φιλοδοξεί να γίνει η σπουδαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους καθώς και για τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται.

abb_img
spot_img