Τα αυτοκίνητα της Volvo είναι τα πρώτα που θα υποστηρίζουν το Google Assistant

Η Volvo Cars είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που θα λανσάρει την άμεση διασύνδεση με συσκευές με δυνατότητα Google Assistant.

Η Volvo Cars θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που θα ενσωματώσει απευθείας στα αυτοκίνητά της, συσκευές, με δυνατότητα Google Assistant, κάνοντας ένα ακόμα βήμα στη συνεχή συνεργασία της με τη Google.

Αυτή η προγραμματισμένη ενσωμάτωση θα επιτρέπει την πλέον απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ του Google Assistant και των αυτοκινήτων. Έτσι οι πελάτες της Volvo Cars θα μπορούν να ελέγχουν τις λειτουργίες του αυτοκινήτου τους δίνοντας φωνητικές εντολές σε οικιακές και κινητές συσκευές με δυνατότητα.

Συνδέοντας το Volvo τους με τον λογαριασμό τους στην Google, οι πελάτες θα μπορούν να ελέγξουν από απόσταση μια σειρά από λειτουργίες

Συνδέοντας το Volvo τους με τον λογαριασμό τους στην Google, οι πελάτες θα μπορούν να μιλήσουν απευθείας στο Google στο αυτοκίνητο τους και να ελέγξουν από απόσταση μια σειρά από λειτουργίες, όπως η θέρμανση του αυτοκινήτου στη διάρκεια μιας κρύας χειμωνιάτικης μέρας ή το κλείδωμά του.

Η διασύνδεση με το Google Assistant αντανακλά τη φιλοδοξία της Volvo Cars να προσφέρει στους πελάτες της πρακτικότητα και ηρεμία. Η λίστα των διαθέσιμων εντολών θα διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου.

Με την ενσωμάτωση, οι χρήστες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητό τους από απόσταση. Ανάμεσα σε μελλοντικές λειτουργίες που σχεδιάζεται να προστεθούν περιλαμβάνεται ο προγραμματισμός φόρτισης που επιτρέπει στους πελάτες να θέτουν συγκεκριμένη ώρα κατά την οποία το αυτοκίνητο τους ξεκινά να φορτίζει – και ακόμη περισσότερα.

Η Volvo καταγράφει την μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων των τελευταίων ετών

«Ήμαστε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτου που λανσάραμε την τεχνολογία και τις υπηρεσίες Google στα αυτοκίνητά μας. Τώρα σχεδιάζουμε να συνδεθούμε πρώτοι με συσκευές που ενεργοποιούνται μέσω του Google Assistant. Πρόκειται για ένα φυσικό επόμενο βήμα στη συνεργασία μας με την Google», δήλωσε ο Henrik Green, (Χένρικ Γκριν), Επικεφαλής Τεχνολογίας στη Volvo Cars. «Αυτή η ενσωμάτωση μας επιτρέπει να βελτιώνουμε κατά πολύ την εμπειρία του πελάτη, που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ελέγχουν με ευκολία και ασφάλεια το αυτοκίνητό τους ενώ βρίσκονται στο σπίτι ή στον δρόμο, μέσω οποιασδήποτε προσωπικής συσκευής διαθέτει Google Assistant».

Μέσω της διασύνδεσης των αυτοκινήτων της με το Google Assistant, η Volvo Cars στοχεύει επίσης να υποστηρίξει την εν εξελίξει μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, με λανσάρισμα λειτουργιών που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα μείωσης των εκπομπών άνθρακα που έχουν τα αμιγώς ηλεκτρικά τους Volvo.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!