Τα e-Bikes της Kosmoride τώρα και στη Λάρισα!

Σε έναν νέο και όμορφο χώρο στη Λάρισα, τα e-Bikes της Kosmoride περιμένουν τους φίλους της άνετης, οικονομικής και εναλλακτικής μετακίνησης.

Το νέο υπερσύγχρονο Experience Store της Kosmoride στη Λάρισα είναι διαθέσιμο για τους φίλους των e-bikes από τη Θεσσαλία. Προφανώς σε συνεργασία με την «Α. ΠΟΔΑΣ ΑΕΕ.», η οποία αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας στον τομέα της μετακίνησης, για περισσότερα από 35 χρόνια.

Παράλληλα, το νέο Experience Store της Λάρισας έρχεται να προστεθεί σε αυτά σε Μαρούσι, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Kosmocar και Kosmoride κάνουν… «φασαρία» στο χώρο της ηλεκτροκίνησης!

Τα ποιοτικότερα eBikes στην Kosmoride

Στο νέο κατάστημα των 400 τ.μ. ο πελάτης μπορεί να γνωρίσει από κοντά τα ποιοτικότερα και πιο σύγχρονα e-Bikes παγκοσμίως. Και την ίδια στιγμή να βιώσει τη μοναδική εμπειρία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, μέσα από ένα Test Ride.

Η Kosmoride έχει εξασφαλίσει μεταξύ άλλων την αποκλειστική διάθεση από κορυφαίες μάρκες e-Bikes, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Προφανώς καλύπτοντας ένα εύρος τιμής και γκάμας προϊόντων, ικανό να καλύψει κάθε απαίτηση.

Η Kosmoride στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου

Η Kosmoride κάνει εύκολη τη ζωή του ενδιαφερόμενου

Εντός του καταστήματος, ο e-Bike expert είναι στη διάθεση όλων για να απαντήσει στις ερωτήσεις με κάθε λεπτομέρεια. Καθοδηγώντας τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του κατάλληλου e-Bike, ανάλογα με το lifestyle και τις ανάγκες τους. Για παράδειγμα: City, Mountain, Trekking, Folding και Cargo.

Επιπλέον, η Kosmoride κάνει την απόκτηση ενός e-Bike άνετη και εύκολη μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος ή άτοκων δόσεων. Επίσης, η ομάδα της Kosmoride είναι στη διάθεση των πελατών της, διεκπεραιώνοντας τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιδότηση 40% της αξίας του ηλεκτρικού ποδηλάτου. Προφανώς μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Δύο στοχευμένα προγράμματα

Η Kosmoride κάνει τη διαφορά στην αγορά του ηλεκτρικού ποδηλάτου. Διαθέτοντας δύο ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα που κάνουν την απόκτηση του e-Bike… παιχνιδάκι:

Try Before Buy: Η Kosmoride έχει τη δυνατότητα να ενοικιάζει στον υποψήφιο αγοραστή για διάστημα έως και ενός μήνα, το e-Bike που τον ενδιαφέρει. Έτσι ώστε να το ζήσει στην καθημερινότητά του και να το δοκιμάσει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι προβούν τελικά σε αγορά, υπάρχει συμψηφισμός του κόστους ενοικίασης του e-Bike  με την τιμή πώλησής του, σε ποσοστό έως και 100%!

Learn Before Buy: Αφορά όσους φίλους των e-Bikes έχουν ήδη κάνει αίτηση στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» για την απόκτηση ενός e-Bike και είναι σε φάση αναμονής έγκρισης. Με το πρόγραμμα αυτό, υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης του μοντέλου που έχουν ζητήσει, επιλέγοντας ένα τεχνολογικά ανώτερο e-Bike της Kosmoride. Διατηρώντας παράλληλα τη σειρά τους στο πρόγραμμα, ενώ η διαφορά της επιδότησης τους επιστρέφεται ως επιπλέον έκπτωση!

Νέο Experience Store της Kosmoride στη Γλυφάδα

Τέλος, το νέο κατάστημα της Kosmoride στη Λάρισα θα το βρουν οι ενδιαφερόμενοι στη διασταύρωση της Λεωφόρου Καραμανλή & Σαμουηλίδου. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2410 232330.

Editorial