Τα Jeep Renegade και Compass σε νέες… ανεβασμένες εκδόσεις

Η Jeep λανσάρει τις νέες ειδικές εκδόσεις των Renegade και Compass, με σκοπό να τονώσει επιπλέον τον μοναδικό χαρακτήρα τους.

Η Jeep ήδη έχει προχωρήσει στον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της, χάρη στα υβριδικά συστήματα e-Hybrid και 4xe. Επιπλέον, στο προσεχές διάστημα η παρουσία της θα ενισχυθεί από το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger. Μάλιστα, το Avenger είναι το μοντέλο της αμερικάνικης φίρμας, το οποίο πρόσφατα κατάκτησε τον τίτλο Car Of The Year 2023. Τώρα, η Jeep τονώνει κι άλλο τον χαρακτήρα των Renegade και Compass με νέες ειδικές εκδόσεις.

Τα «εξηλεκτρισμένα» Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe καλωσορίζουν τη νέα ειδική έκδοση Upland. Ειδικότερα, πρόκειται για μία επιλογή η οποία συνδυάζει την περιπετειώδη εμφάνιση και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες. Επιπλέον, η έκδοση διαθέτει μια σειρά στοιχείων που κάνουν πιο πολυτελές και άνετο το εσωτερικό των δύο μοντέλων. Παράλληλα, αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, η νέα ειδική έκδοση High Altitude προσφέρει μία άνετη και κομψή εμπειρία οδήγησης.

Test Drive || Jeep Renegade e-Hybrid: Το μέλλον είναι τώρα!

Τα χαρακτηριστικά της έκδοσης Upland των Jeep Renegade και Compass

Η ειδική έκδοση Upland είναι διαθέσιμη στα Renegade και Compass με το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, απόδοσης 240 ίππων. Χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh, προσφέρει δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 χιλιόμετρα. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει είναι το πλέον προηγμένο σύστημα τετρακίνησης στην ιστορία της Jeep.

Με αυτόν τον τρόπο, τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι ιδανικά για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για τις πιο περιπετειώδεις διαδρομές. Ιδιαίτερη εστίαση δίνεται στις εκτός δρόμου δυνατότητες, με προφυλακτήρες που προσφέρουν καλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής. Επιπλέον, τα καθίσματα προσφέρουν υψηλότερη αντοχή στη σκληρή χρήση και εύκολο καθάρισμα.

Jeep Avenger: Σχεδιάζοντας την αρχιτεκτονική του μέλλοντος

Παράλληλα, υπερπλήρης είναι ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων, full-LED φωτιστικά σώματα και πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης. Επιπλέον, προσφέρει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ψηφιακούς πίνακες οργάνων και multimedia, διάστασης έως 10,25 ιντσών.

Η νέα έκδοση High Altitude προσφέρει άνεση και κομψότητα

Αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, η νέα ειδική έκδοση High Altitude, ενισχύει επιπλέον την άνεση, αλλά και την κομψότητα του μοντέλου. Εξωτερικά οι νέοι τροχοί 19 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, αναδεικνύουν περαιτέρω το επιβλητικό στιλ του μοντέλου. Παράλληλα, στο εσωτερικό, ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές, αναβαθμίζουν την premium αίσθηση της καμπίνας.

H Jeep επιταχύνει περαιτέρω τον εξηλεκτρισμό της

Τα Jeep Renegade και Compass σε νέες ειδικές εκδόσεις

Όπως και στις υπάρχουσες εκδόσεις του μοντέλου, κίνηση δίνει το υβριδικό σύστημα, απόδοσης 130 ίππων και 240 Nm ροπής. Το θερμικό μοτέρ λειτουργεί σε συνεργασία με δύο ηλεκτροκινητήρες και ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα στο Compass e-Hybrid για αμιγώς ηλεκτρική κίνηση υπό συνθήκες. Για παράδειγμα, όπως κατά τους ελιγμούς στάθμευσης ή στην έντονη κυκλοφοριακή κίνηση.

Τέλος, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των νέων ειδικών εκδόσεων των Renegade και Compass στην ελληνική αγορά θα δοθούν από την Jeep το προσεχές διάστημα.

Editorial