Τα Tesla Model S Plaid και Model X Plaid στην Ελλάδα!

Τα Tesla Model S Plaid και Model X Plaid έρχονται σύντομα στην Ελλάδα και η αμερικάνικη φίρμα ανακοίνωσε τις τιμές τους.

Τα νέα Tesla Model S Plaid και Model X Plaid θα τα δούμε σύντομα στην ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν πλέον τη δυνατότητα παραγγελίας των δύο νέων μοντέλων. Μάλιστα, οι πρώτες παραδόσεις των νέων οχημάτων θα λάβουν χώρα τον προσεχή Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Tesla. Τόσο το Model X όσο και το Model S κυκλοφορούν στην πανίσχυρη έκδοση Plaid με ισχύ 1.020 ίππων και διαθέτουν τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες.

Το νέο σύστημα της Tesla κάνει το συνεργείο πέρα!

Μια ματιά στα Tesla Model S Plaid και Model X Plaid

Τα Tesla Μodel S Plaid και Μodel X Plaid ξεχωρίζουν για τις εντυπωσιακές τους επιδόσεις. Συγκεκριμένα, το Model S Plaid ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε 2,1 δευτερόλεπτα. Επιπλέον η μέγιστη ταχύτητα του φτάνει τα 322 χλμ./ώρα και η αυτονομία του τα 600 χιλιόμετρα.

Το Model X Plaid με μία μόνο φόρτιση προσφέρει αυτονομία 528 χιλιομέτρων. Ακόμη, η επιτάχυνση του από 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 2,6 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 262 χλμ./ώρα.

Και οι 2 εκδόσεις θα έρθουν στην Ελλάδα με νέα εξοπλιστικά στοιχεία. Θα δούμε, δηλαδή, τεχνικές αναβαθμίσεις αλλά και στιλιστικές επεμβάσεις στο εσωτερικό των μοντέλων.

H Tesla έχει «δρόμο» στο Μεξικό μόνο… για πάρτη της!

Πόσο κοστίζουν τα νέα μοντέλα

Η τιμή εκκίνησης του Tesla Model S Plaid είναι τα 143.990 ευρώ. Το Model X Plaid είναι λίγο πιο ακριβό και η τιμή του φτάνει τα 146.990 ευρώ. Τέλος, σύντομα θα μπορεί κανείς να παραγγείλει τις εκδόσεις Dual Motor All-Wheel Drive, των οποίων οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το 2023.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!