Τι κοινό έχει η BMW i7 με τις… Άγριες Μέλισσες;

Η BMW Σφακιανάκης ΑΕ παρουσίασε με κάθε επισημότητα την εντυπωσιακή BMW i7, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.

Ακούστε το άρθρο

Η αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 συνδυάζει την πολυτέλεια με την ψυχαγωγία και προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία οδήγησης. Ή και πολλές. Μάλιστα, το εντυπωσιακό ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας, ουσιαστικά κινεί σώμα, καρδιά και μυαλό. Και ο οδηγός βιώνει την απόλυτη αίσθηση τελειότητας. Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο!

Στην… Ακρόπολη η νέα BMW i7

Τι κοινό έχει η BMW i7 με τις… Άγριες Μέλισσες;

Η BMW i7 είναι σαν… έργο τέχνης

Η BMW Σφακιανάκης οργάνωσε μία… διαφορετική βραδιά για να παρουσιάσει την i7, μέσω ενός Closed Room υψηλής αισθητικής, το οποίο θύμιζε έναν σύγχρονο χώρο τέχνης. Και μάλιστα στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών της.

Την ίδια στιγμή, με στόχο την προβολή της σύμπραξης τέχνης και καινοτομίας, ο χώρος φιλοξενούσε το έργο τέχνης «Standing Figures» του Sean Henry. Ίσως του πιο σημαντικού εν ζωή εκπροσώπου της ρεαλιστικής γλυπτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προφανώς, ταίριαξε απόλυτα με την i7, την αντίστοιχη επιτομή της καινοτομίας.

Παράλληλα, οι μουσικές επιλογές ήταν εμβληματικές, με κυρίαρχες αυτές των Βαγγέλη Παπαθανασίου, Ennio Morricone, καθώς και του Hans Zimmer. Ο τελευταίος είναι στενός συνεργάτης του BMW Group και πολυβραβευμένος μουσικός.

Η BMW i7 στην Όπερα της Βουδαπέστης

Άγριες Μέλισσες ή Της Αγάπης Μαχαιριά;

Και ύστερα ήρθαν οι… (Άγριες) Μέλισσες. Προφανώς, αναφερόμαστε στον… αφηγητή της εκδήλωσης, τον γνωστό ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη. Ωστόσο, για τους μη μυημένους, ο συγκεκριμένος ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό σε άλλη τηλεοπτική σειρά. Ο λόγος για το διαχρονικό σίριαλ «Της Αγάπης Μαχαιριά». Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικός σε κάθε ρόλο του, καθώς και ιδανικός στο ρόλο του αφηγητή.

BMW i7: Μία πριβέ… αίθουσα σινεμά!

Και κάπως έτσι, σε μία εποχή, στην οποία η καινοτομία είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε αλλαγή, μία εποχή που οι φωτεινές ιδέες και οι άνθρωποι έχουν τον κεντρικό ρόλο, υλοποιήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση, την οποία επισκέφθηκαν αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές μοντέλων της εταιρείας.

Τέλος, η BMW Σφακιανάκης έδειξε για πολλοστή φορά ότι δικαίως παραμένει μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στην πολυτελή καινοτόμο αυτοκίνηση.

abb_img