Το 7th EcoMobility Conference έρχεται στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Το μεγαλύτερο Συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση, 7th EcoMobility Conference, θα διαξαχθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024.

Για συνεχόμενη χρονιά το πιο μεγάλο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση επιστρέφει, στο μοναδικό χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 η ΗΑΕΕ σε συνεργασία με το insider.gr, διοργανώνει το 7th EcoMobility Conference. Το συνέδριο είναι υπό τις αιγίδες Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της ΚΕΔΕ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικούς της βιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών φόρτισης, εκπροσώπους της πολιτικής και αυτοδιοικητικής σκηνής. Καθώς και επαγγελματίες και ερευνητές με καινοτόμες ιδέες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, εντελώς δωρεάν.

Το Συνέδριο είναι δομημένο γύρω από 4 άξονες. Πιο αναλυτικά, αυτοί είναι οι Infrastructure Talks, Transport Talks, Safety Talks, και Innovation Talks.

HAEE || Σπ. Παπαευθυμίου: Η επόμενη μέρα της ηλεκτροκίνησης

Οι θεματικές στο 7th EcoMobility Conference

Καθώς η αγορά ηλεκτροκίνησης ωριμάζει στην χώρα μας, η συζήτηση στο Συνέδριο  θα αφορά τελευταίες εξελίξεις της αγοράς, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες ανάπτυξης των αντίστοιχων υποδομών. Όπως επίσης και θέματα ασφάλειας και πυρόσβεσης με ζητήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Για παράδειγμα, με την μεταφορά ηλεκτρικών οχημάτων σε πλοία. Επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης θα είναι η επόμενη ημέρα της ηλεκτροκίνησης με καινοτόμες τεχνολογίες, όπως είναι η V2G και τα αυτόνομα οχήματα.

Το Συνέδριο έχει ως στόχο μια 360 προσέγγιση στην ηλεκτροκίνηση και την ανάδειξη των μελλοντικά υποσχόμενων τεχνολογιών.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο διάλογο για την ηλεκτροκίνηση, και να συναντήσουν τους σημαντικότερους εκπροσώπους του τομέα. Ακόμη, θα μπορούν να δουν περισσότερα από 110 εκθέματα στους 3 ορόφους του Μουσείου. Θαυμάζοντας, ουσιαστικά την εξέλιξη του αυτοκινήτου από τα τέλη του 19ου έως και τα τέλη του 20ου αιώνα.

Τέλος, η παρακολούθηση του 7th EcoMobility Conference μπορεί να γίνει, είτε με φυσική παρουσία στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, είτε διαδικτυακά.

Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Δείτε την ατζέντα του Συνεδρίου και τους ομιλητές εδώ.

 

abb_img
spot_img