Το ανανεωμένο DS 3 έχει και μεγαλύτερη αυτονομία!

Το DS 3 ανανεώθηκε σχεδιαστικά και η αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση E-Tense παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

Ακούστε το άρθρο

Το ανανεωμένο DS 3 φέρνει μαζί του αρκετές αλλαγές που αφορούν κυρίως την ηλεκτρική έκδοσή του. Μάλιστα, μία από τις πρώτες αλλαγές που ξεχωρίζουν είναι η έλλειψη της ονομασίας Crossback. Επομένως, το μικρό SUV αλλάζει όνομα και κυκλοφορεί ως DS 3.

Και το DS 4 στη φετινή ΔΕΘ!

Με 402 χιλιόμετρα αυτονομίας το DS 3 E-Tense

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση E-Tense είναι πλέον αναβαθμισμένη. Διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 156 ίππων και 260 Nm ροπής. Παράλληλα, η νέας χημικής σύστασης μπαταρία έχει χωρητικότητα 54 kWh και αυξάνει την αυτονομία στα 402 χιλιόμετρα από τα 320. Επιπλέον, η φόρτιση της μπαταρίας σε φορτιστή DC 100 kW από το 0% στο 80% διαρκεί μόλις 25 λεπτά.

DS E-Tense Performance: Ίσως το δούμε και στην… πίστα!

Λίγες οι αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση

Το νέο DS 3 διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα LED ημέρας «DS Wings» και μία ανανεωμένη γρίλια. Ακόμη, ξεχωρίζει το μαύρο πλαίσιο γύρω από τα πίσω φωτιστικά σώματα και τους νέας σχεδίασης τροχούς των 17 και 18 ιντσών. Τέλος, η γαλλική φίρμα λανσάρει και 2 νέα χρώματα, τα Diva Red και Lacquered Grey.

Το ανανεωμένο DS 7 δεν είναι πια Crossback!

Παράλληλα, στο εσωτερικό του ξεχωρίζει το νέο infotainment σύστημα IRIS, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής 10,3 ιντσών. Παράλληλα, παρατηρούμε και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών. Τέλος, το τιμόνι ακολουθεί διαφορετική κατεύθυνση, ώστε να ενσωματώνει τα απαραίτητα χειριστήρια.

DS E Tense Performance: Ένα αμάξι δίχως φρένα!

Τέλος, η κατασκευή του νέου DS λαμβάνει χώρα στο εργοστάσιο Poissy στο Παρίσι και το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Σε ότι αφορά την τιμή της ηλεκτρικής έκδοσης E-Tense, ξεκινάει από τα 41.700 ευρώ.

abb_img