Το ανατρεπτικό Microlino έφτασε στην Ελλάδα!

To πολυβραβευμένο Microlino ξεκινάει επίσημα την πορεία του και στην Ελλάδα μέσα από το Δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride.

Ακούστε το άρθρο

H Kosmoride έχοντας εμπειρία στη μικροκινητικότητα αξιοποιεί για τη διανομή του, τόσο το εξειδικευμένο Δίκτυο καταστημάτων της, όσο και το ψηφιακό περιβάλλον, κάνοντας την απόκτηση του Microlino, μια απλή και γρήγορη διαδικασία μέσω ηλεκτρονικής αγοράς. To μοντέλο με το μοναδικό design και τις ρετρό αναφορές, αποτελεί μια από τις φιλικότερες προς το περιβάλλον λύσεις μετακίνησης.

Το εσωτερικό του Microlino είναι για 2 επιβάτες, προσφέροντας παράλληλα έναν γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο 230 λίτρων. Επιπλέον, είναι εύκολο στο παρκάρισμα χάρη στο μικρό του μέγεθος, καθιστώντας το ιδανικό για τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Ωστόσο, αν και μικρό σε μέγεθος, ξεχωρίζει για την απολαυστική και διασκεδαστική οδηγική του συμπεριφορά.

Microlino: Στην Ελλάδα από την Kosmoride!

Το ανατρεπτικό Microlino έφτασε στην Ελλάδα!

Σχεδιασμένο στην Ελβετία, το Microlino είναι το αποτέλεσμα μιας καινοτόμου σχεδιαστικής προσέγγισης. Επιπλέον, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς είναι 100% ηλεκτρικό, καταναλώνοντας λιγότερους πόρους από ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο. Μάλιστα, κάνει χρήση λιγότερης ενέργειας τόσο κατά την παραγωγή, όσο και κατά τη μετακίνηση από το ένα σημείο στο άλλο.

Στην Ευρώπη το Microlino από το 2023!

Το ανατρεπτικό Microlino έφτασε στην Ελλάδα!

Με 3 διαφορετικές χωρητικότητες μπαταρίας το Microlino

Το Microlino διαθέτει 3 διαφορετικές εκδόσεις μπαταρίας, χωρητικότητας 6, 10,5 και 14 kWh. Αντίστοιχα, αυτές επιτρέπουν αυτονομία 91, 177 και 230 χιλιομέτρων. Ωστόσο, η μικρή και η μεγάλη μπαταρία θα είναι διαθέσιμες στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Επιπλέον, αυτό το ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα κατηγορίας L7e, έχει μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ./ώρα. Μάλιστα, είναι το πρώτο όχημα αυτής της κατηγορίας με αυτοφερόμενο πλαίσιο, προσφέροντάς του εξαιρετική ασφάλεια και δυναμική οδήγηση.

To Microlino 2.0 παρουσιάστηκε… α λα γαλλικά!

Το ανατρεπτικό Microlino έφτασε στην Ελλάδα!

Το Microlino έχει στον εξοπλισμό του ένα καλώδιο φόρτισης Type 2 για δημόσια φόρτιση. Έτσι, μπορεί να φορτιστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης, σε AC wallbox ή σε πρίζα σπιτιού σε μόλις 4 ώρες. Προφανώς, χάρη στο βάρος των περίπου 500 κιλών, ο μικρός ηλεκτροκινητήρας μεταφέρει με άνεση τους 2 επιβάτες του.

Το Microlino είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε 2 εκδόσεις, με τη μεσαία μπαταρία των 10,5 kW. Αρχικά, στην έκδοση Dolce, με τιμή 18.800 ευρώ, καθώς και στην έκδοση Competizione με κόστος 19.400 ευρώ. Ειδικότερα, οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν την κρατική επιδότηση των 3.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», καθώς και των επιπλέον 1.000 ευρώ που προβλέπονται για νέους έως 29 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα, ώστε να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν το δικό τους Microlino.

abb_img