Το BMW Group Hellas στο The Ellinikon Experience Park

Το BMW Group Hellas καινοτομεί και παρουσιάζει τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα του στο The Ellinikon Experience Park.

Ακούστε το άρθρο

Το BMW Group Hellas μας καλεί στο The Ellinikon Experience Park, το οποίο αποτελεί τμήμα του του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού. Προφανώς, στο συγκεκριμένο χώρο, θα απολαύσουμε τα εντυπωσιακά ηλεκτροκίνητα μοντέλα του ομίλου.

Με το εν λόγω εγχείρημα, το BMW Group Hellas στοχεύει στην ενημέρωση, επέκταση και ενσωμάτωση της βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα.

Στην παραγωγή η νέα BMW 7 και η ηλεκτρική i7

Το BMW Group Hellas στο πάρκο του Ελληνικού

Το BMW Group Hellas επέλεξε το The Ellinikon Experience Park για την προώθηση της φιλοσοφίας της βιώσιμης κινητικότητας στο ευρύ κοινό. Μάλιστα, η παρουσία της BMW στο συγκεκριμένο χώρο συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της, σύμφωνα με την οποία ο άνθρωπος και η φύση είναι στο κέντρο των δραστηριοτήτων της.

Το πάρκο του Ελληνικού διατηρεί στοιχεία της κληρονομιάς του αεροδρομίου και ενσωματώνει τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Επιπλέον, σηματοδοτεί μία νέα και πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση.

Συνεργασία της BMW με τη Google από το 2023!

Τι θα δούμε στο The Ellinikon Experience Park

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορεί κανείς να δει τη νέα αμιγώς ηλεκτρική BMW i4. Aκόμη, στον ίδιο χώρο μας περιμένουν το αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ και το εντυπωσιακό ηλεκτρικό Scooter BMW CE 04.

Τα εν λόγω οχήματα είναι τοποθετημένα σε σκηνή με στοιχεία φωτισμού και ψηφιακά visuals. Τέλος, η εμφάνιση των μοντέλων BMW, MINI και BMW Motorrad θα είναι συχνή στο συγκεκριμένο stand.

Το CarsElectric.gr στην παρουσίαση της νέας BMW X1

Την ίδια στιγμή, η BMW στοχεύει στην πώληση πάνω από 200.000 αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων το 2022, στοχεύοντας διπλάσιες πωλήσεις από το 2021. Μάλιστα, το 2021 το BMW Group κατέστησε αυστηρότερους στόχους για σημαντική μείωση των εκπομπών CO2. Επιθυμεί, δηλαδή, τη μείωση των εκπομπών CO2 στον κύκλο ζωής ανά όχημα, κατά τουλάχιστον 40% μέχρι το 2030.

abb_img