Το BMW iX2 eDrive20 έχει αυτονομία 478 χιλιόμετρα

To BMW iX2 eDrive20 αποτελεί τη νέα οικονομική επιλογή στην ηλεκτροκίνηση, με εντυπωσιακή αυτονομίας και καλούς χρόνους φόρτισης.

Ακούστε το άρθρο

Η BMW έχει προσθέσει ένα νέο μοντέλο στην οικογένεια των ηλεκτρικών οχημάτων της, αποκαλύπτοντας το iX2 eDrive20. Ένα ηλεκτρικό όχημα εισαγωγικού επιπέδου που συνδυάζει την κομψότητα, την απόδοση και την οικονομία σε μια ελκυστική προσφορά. Με μια εντυπωσιακή αυτονομία που φτάνει τα 478 χιλιόμετρα, το νέο μοντέλο θέτει νέα δεδομένα στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Απόδοση και Εξοπλισμός

Παρότι η ισχύς των 240 ίππων μπορεί να μην μοιάζει εντυπωσιακή σε πρώτη ανάγνωση, είναι περισσότερο από αρκετή για τις ανάγκες της πόλης. Το iX2 eDrive20 προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης, με την ικανότητα επιτάχυνσης  0-60 χλμ./ώρα σε 8,6 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 170 χλμ./ώρα. Στοιχεία που υποδηλώνουν την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες του.

Τεχνολογία και Καινοτομία

Χρησιμοποιώντας την ίδια πλατφόρμα με την BMW X2, το iX2 eDrive20 διαθέτει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 64,8 kWh. Αυτή προσφέρει έναν χρόνο φόρτισης 10-80% μόλις 29 λεπτά με ταχεία φόρτιση DC και μια μέγιστη ταχύτητα φόρτισης 130 kW.

Αυτό σημαίνει πως το iX2 eDrive20 δεν εξασφαλίζει μόνο μια επαρκή εμβέλεια για τις καθημερινές ανάγκες. Αλλά και τη δυνατότητα γρήγορης επαναφόρτισης, καθιστώντας το ιδανικό για όσους ζουν σε αστικά κέντρα.

Το BMW iX2 eDrive20 φιλικό στο περιβάλλον

Επίσης, οι επιδόσεις του iX2 eDrive20 δεν σταματούν στην απόδοση και την τεχνολογία. Η αυξημένη αυτονομία και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας το καθιστούν μια εξαιρετικά οικονομική επιλογή. Τόσο στην αγορά όσο και στην καθημερινή χρήση.

Σε σύγκριση με άλλα ηλεκτρικά οχήματα στην αγορά, όπως το Audi Q4 e-tron, το iX2 eDrive20 προσφέρει μια πολύ ανταγωνιστική εμβέλεια. Μοιάζει ιδανικό για όσους επιθυμούν να μεταβούν στην ηλεκτροκίνηση χωρίς να θυσιάζουν την απόδοση ή το στυλ.

Τέλος, το BMW iX2 eDrive20 αντιπροσωπεύει μια σημαντική προσθήκη στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων. Με την κυκλοφορία του στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα, θα κερδίσει την προτίμηση εκείνων που επιζητούν ένα ηλεκτρικό όχημα που συνδυάζει απόδοση, πολυτέλεια και οικολογική συνείδηση

Πηγή: CarBuzz

 

abb_img