Το CyberKAT του Spyker Workshop εμπνέεται από την Tesla και απομακρύνει το χιόνι

Το ασημί CyberKAT είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με το Cybertruck της Tesla, αλλά σε αντίθεση με το Cybertruck, το CyberKAT είναι έτοιμο για παραγωγή.

Με τους χειμερινούς μήνες σε πλήρη εξέλιξη και ένα σημαντικό κομμάτι του κόσμου να κατακλύζεται από το χιόνι, το φτυάρισμα του χιονιού έχει κάνει την επιστροφή του.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ένα μηχανοκίνητο τρόπο για να απομακρύνουν το χιόνι που περιβάλλει τους δρόμους και τα σπίτια τους, με σκοπό να επισπεύσουν την όλη διαδικασία.

Είτε σκοπεύετε να φτυαρίσετε το χιόνι με ένα απλό φτυάρι, είτε με έναν μηχανοκίνητο τρόπο, σίγουρα πρόκειται για μια τρομερή αγγαρεία, αλλά ευτυχώς, το Spyker Workshop είναι εδώ για να σας απαλλάξει από τα… δεινά του χειμώνα.

Τα χαρακτηριστικά του CyberKAT

Το CyberKAT του Spyker Workshop συνδυάζει την κομψή σχεδίαση και τον σύγχρονο προγραμματισμό ενώ μπορεί κανείς να το κατευθνα ως ένα τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ.

Οι σχεδιαστές στο Spyker Workshop δημιούργησαν το CyberKAT, ένα ηλεκτρικό όχημα χιονιού RC που μπορείτε να πιλοτάρετε από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένα φουτουριστικό εργαλείο που λειτουργεί στο σήμερα

Το ασημί CyberKAT είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με το Cybertruck της Tesla, αλλά σε αντίθεση με το Cybertruck, το CyberKAT είναι έτοιμο για παραγωγή.

Το CyberKAT διαθέτει πλαίσιο από λαμαρίνα αλουμινίου 5052, ράγες και τροχούς χυτευμένους με έγχυση Delrin, προσαρμοσμένο φωτισμό PCB και κιβώτιο ταχυτήτων αλουμινίου με λειτουργίες High Speed ​​και High Torque.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ιδανικά για οδήγηση στο χιόνι;

Το CyberKAT έχει σχεδιαστεί με ηλεκτρικούς κινητήρες 775 και μπορεί να λειτουργήσει με πολλές επιλογές μπαταρίας. Το Spyker Workshop αναπτύσσει ακόμη και ένα CyBlower που μπορεί να τοποθετηθεί στο CyberKAT για να λειτουργήσει ως επέκταση snowblower, που μετατρέπει το συγκεκριμένο concept από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι σε ένα φουτουριστικό αλλά και ταυτόχρονα απαραίτητο gadget για ορεινές περιοχές.

Ενώ μπορείτε να αγοράσετε το CyberKAT και χωρίς τα ηλεκτρονικά μέρη που χρειάζονται για την τροφοδοσία του, το Spyker Workshop προσφέρει ένα προαιρετικό ηλεκτρικό KIT που περιλαμβάνει και τους κινητήρες, ώστε να μπορείτε να κατακτήσετε το χιόνι το συντομότερο δυνατό.

Η τιμολόγηση για το CyberKAT ξεκινά από 1.299 $ και η εκτιμώμενη ημερομηνία της αποστολής του είναι τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2022.

NEWSLETTERΟι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!