Το εικονικό γκαράζ για το ηλεκτρικό Hummer του LeBron James

Ένα ιδιωτικό, αν και εικονικό γκαράζ, για τον LeBron James, ambassador του ηλεκτρικού Hummer.

Ακούστε το άρθρο

Η Αμερικανίδα interior designer, Kelly Wearstler, σχεδίασε ένα εικονικό γκαράζ στην έρημο, το οποίο οραματίστηκε για να στεγάζει το ηλεκτρικό Hummer του LeBron James. 

Επηρεασμένη από την σύγχρονη αρχιτεκτονική της Καλιφόρνια και το τοπίο γύρω από το Joshua Tree σχεδίασε το συγκεκριμένο ιδιωτικό γκαράζ σκεπτόμενη τον LeBron James ως τον πελάτη της, ο οποίος είναι άλλωστε και ambassador του ηλεκτρικού Hummer.

Όπως η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε, ήθελε να δημιουργήσει ένα σπίτι στην έρημο όπου το ηλεκτρικό Hummer θα κατείχε τη θέση…ενός γλυπτού.

Πλέον διατίθενται τεράστια ποσά για την αγορά και τον πλειστηριασμό εικονικής τέχνης και ο κόσμος του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθώς και οι νέες προοπτικές που ξετυλίγει, αποτελούν μια μεγάλη πηγή έμπνευσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική η χρήση του κράνους

Μάλιστα η Wearstler θεωρεί ότι η δημιουργία αρχικά ενός εικονικού εσωτερικού αντί ενός πραγματικού χώρου για το Hummer EV συμβαδίζει με την ευαισθητοποίηση σχετικά με το περιβάλλον που είναι μέρος και της δημιουργίας και της φιλοσοφίας της βιομηχανίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Car lift για το νέο ηλεκτρικό Hummer
Car lift για το νέο ηλεκτρικό Hummer

Στο ειδικά διαμορφωμένο video 40 δευτερολέπτων παρακολουθούμε το ηλεκτρικό Hummer να κινείται μέσα στην έρημο μέχρι να συναντήσει την μπρονζέ πύλη που οδηγεί στη θέση του στο ημιυπόγειο γκαράζ.

Τα φώτα ενεργοποιούνται και μία στρογγυλή πλατφόρμα υπερυψώνεται στο μέσο μιας μεγάλης έκτασης θυμίζοντας πραγματικά κάποιο έκθεμα σε μουσείο.

Ηλεκτρικό Hummer 2

Ο φουτουριστικός χώρος του γκαράζ συμπληρώνεται από κομψά έπιπλα όπως ένα παγκάκι και ένα τραπέζι ενώ η ταινία Space Odyssey του Stanley Kubrick, αλλά και ο σχεδιασμός του ηλεκτρικού Hummer επηρέασαν και ενέπνευσαν και τον σχεδιασμό του χώρου, σε μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε επίσης:  Aptera: H ιστορία του πρώτου EV που δεν χρειάζεται φόρτιση

Το συγκεκριμένο Hummer αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό Hummer της GMC και είναι ικανό να οδηγηθεί off-road ακόμα και σε διαγώνια κατεύθυνση.

Hummer EV 3

Τέλος, τα γκαράζ ως χώροι που φιλοξενούν luxury οχήματα και μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει ως ένα χώρο στάσης ή αναψυχής φαίνεται να αποτελούν μία τάση που κυρίως ο κόσμος του ηλεκτρικού αυτοκινήτου δημιουργεί.

Διαβάστε επίσης: Ο Λεμπρόν Τζέιμς «παρουσιάζει» το GMC Hummer EV των 1.000 ίππων

abb_img