Έρχεται μικρότερο Hummer EV;

Ένα μικρότερο Hummer EV σκέφτεται να βγάλει στην παραγωγή η GMC, μετά την επιτυχία του ηλεκτρικού Pick-Up με τις μεγάλες διαστάσεις.

Μετά την επιτυχία του Hummer EV, η General Motors σκέφτεται το λανσάρισμα ενός μικρότερου σε διαστάσεις ηλεκτρικού Pick-Up. Μάλιστα, είναι πιθανό να δούμε τη συγκεκριμένη έκδοση και στην Ευρώπη.

Ουσιαστικά, στη συγκεκριμένη σκέψη οδήγησε η εμπορική επιτυχία του Hummer EV και οι αυξημένες παραγγελίες του, οι οποίες αγγίζουν τις 90.000. Τέλος, πριν την κυκλοφορία του μικρότερου Pick-Up θα δούμε και μία SUV έκδοση του πετυχημένου μοντέλου.

Hummer ΕV Edition 1: «Ηλεκτρίζει» και το Call of Duty!

Πώς θα είναι το μικρότερο Hummer EV;

Την μικρότερων διαστάσεων έκδοση του Hummer EV συζητούν ήδη στο στούντιο σχεδίασης της General Motors, στην Καλιφόρνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανή η εισαγωγή του στην παραγωγή και οι υπεύθυνοι έχουν δώσει προτεραιότητα στο project.

Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο Pick-Up ανήκει στο πλάνο της General Motors για την κατασκευή 30 ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2025. Με τα εν λόγω μοντέλα, στοχεύει στην προσέγγιση ολόκληρου του καταναλωτικού εύρους.

Ακόμη, η δημιουργία του μικρότερων διαστάσεων Pick-Up αποτελεί μία λογική εξέλιξη, καθώς το όνομα Hummer συγκεντρώνει υψηλή εκτίμηση και δημοφιλία. Επιπλέον, με αυτή την έκδοση είναι δυνατή η κυκλοφορία του ηλεκτρικού Hummer στην Ευρώπη.

GMC Hummer ΕV: Πιο γρήγορο ακόμη και από supercars!

Παράλληλα, η τιμή του Hummer EV ξεκινά περίπου από τα 110.000 δολάρια. Μάλιστα, παρά την υψηλή τιμή η GMC έχει δεχθεί ήδη 90.000 παραγγελίες. Ωστόσο, η παραγωγή του Pick-Up δεν ξεκίνησε με ταχείς ρυθμούς, καθώς η εταιρεία μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου είχε παραδώσει μόλις… 781 αντίτυπα. Επιπλέον, θα υπάρξει μία επιτάχυνση της παραγωγής κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023.

To Hummer ΕV τελικά δεν είναι και τόσο… οικολογικό

Αναβάθμιση των εργοστασίων

Η GMC έχει λάβει περίπου 90.000 κρατήσεις για το Hummer EV. Μάλιστα, το 95% των κρατήσεων έχουν γίνει παραγγελίες. Ωστόσο, ο χρόνος αναμονής για την παραλαβή ενός νέου μοντέλου ξεπερνά τα 2 χρόνια.

Επομένως, είναι αναγκαία η αναβάθμιση των εργοστασίων της GMC με στόχο την αύξηση της παραγωγής τους. Η GMC ανακοίνωσε επίσης την επένδυση 6,6 δισ. δολαρίων για την αναβάθμιση των εργοστασίων της και την αύξηση της παραγωγής στα 600.000 Pick-Up ετησίως.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!