Το επόμενο Audi RS6 θα είναι σε ηλεκτρική διάσταση!

Το συναρπαστικό Audi RS6 αναμένεται να ηλεκτριστεί στην επόμενη γενιά του, ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής.

H επόμενη γενιά του εμβληματικού station wagon Audi RS6 θα είναι ηλεκτρική, σύμφωνα με την γερμανική φίρμα. Το υψηλών επιδόσεων μοντέλο θα περάσει και αυτό στη νέα «ηλεκτρική» εποχή, συμβαδίζοντας με τις επιταγές της νέας εποχής του εξηλεκτρισμού.

Αυτό είναι το νέο Audi Α6 Avant e-tron Concept!

Έρχεται με δύναμη 600 ίππων

H Audi σχεδιάζει ήδη την ηλεκτρική εκδοχή του κορυφαίου Α6 που θα φτάνει τους 470 ίππους και τα 800 Nm ροπής. Το μελλοντικό μοντέλο θα έχει φοβερές επιδόσεις, με την ισχύ του να φτάνει τους 600 ίππους και τα 1.000 Nm ροπής. Μάλιστα, για αυτό το λόγο το παραλληλίζουν με την Porsche Taycan και όχι άδικα.

Το επερχόμενο ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι τετρακίνητο. Ωστόσο, στο σύστημα μετάδοσης quattro θα δίνουν κίνηση δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα μετάδοσης.

Ο διάδοχος του Audi A3 θα είναι ηλεκτρικός!

Το επόμενο Audi RS6 θα είναι σε ηλεκτρική διάσταση!

Με νέα προηγμένα χαρακτηριστικά

Το νέο Audi RS6 θα έχει ως βάση την γνωστή πλατφόρμα της γερμανικής εταιρείας  PPE. Επιπλέον, θα αποτελέσει βάση και για τη δημιουργία των νέων ηλεκτροκίνητων SUV Audi Q6 e-tron και Porsche Macan.

Μέσω αυτής εξασφαλίζονται πολλά προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή, αεροανάρτηση, τετραδιεύθυνση και δυνατότητα ταχυφόρτισης των συσσωρευτών έως και 270 kW, μερικά από αυτά.

Audi: Ετοιμάζει το πρώτο Pick-Up στην ιστορία της;

Άγνωστη η αυτονομία του Audi RS6

Τέλος, η αυτονομία του ηλεκτρικού μοντέλου όπως είναι λογικό είναι άγνωστη προς το παρόν. Ωστόσο, με τον ανταγωνισμό που υπάρχει σήμερα στην αγορά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξεπερνάει τα 700 χιλιόμετρα.

 

abb_img
spot_img