Το GOGOBEST R2 έχει καλά… κρατήματα!

Το ηλεκτρικό ποδήλατο GOGOBEST R2 διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή, αποτελώντας ιδανική λύση για την πόλη.

Ακούστε το άρθρο

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποκτούν όλο και περισσότερους υποστηρικτές, οι οποίοι τα επιλέγουν για την κίνηση εντός πόλης σε σχέση με άλλα μέσα. Σε αυτό το πλαίσιο, το ηλεκτρικό ποδήλατο GOGOBEST R2 αποτελεί άλλη μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Φυσικά, ξεχωρίζει για την ευχρηστία, την αυτονομία, τις ταχύτητες που προσφέρει, καθώς και για την προσιτή τιμή του.

Η GOGOBEST έχει κατασκευάσει το πλαίσιο του e-bike με κράμα αλουμινίου, ενώ το R2 διαθέτει κιβώτιο Shimano 7 ταχυτήτων, καθώς επίσης και μηχανικά δισκόφρενα. Το μέγιστο βάρος που αντέχει είναι 100 κιλά, ενώ 5 με 6 ώρες είναι αρκετές για πλήρη φόρτιση.

Το QuietKat Lynx είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Γνωρίζοντας λεπτομερώς το GOGOBEST R2

Πιο συγκεκριμένα, το e-bike φέρει μπαταρία λιθίου με ισχύ 36V 250W και προσφέρει αυτονομία 80 χιλιομέτρων. Η μπαταρία είναι κρυμμένη εντός του πλαισίου, αντέχει στη σκόνη και είναι και αδιάβροχη.

Οι τροχοί του έχουν διαστάσεις 700 x 32, ενώ τα ελαστικά του είναι σταθερά και κατάλληλα για όλους τους δρόμους. Ακόμη, το GOGOBEST R2 διαθέτει αντιολισθητικές και αντικραδασμικές λειτουργίες, ενώ έχει και μεγαλύτερο άνοιγμα και έτσι είναι πιο γρήγορο.

Καλιφόρνια: Ηλεκτρικά ποδήλατα μόνο με… εξετάσεις!

Μάλιστα, σε αυτό συμβάλλουν επίσης τα ελαστικά του ηλεκτρικού ποδηλάτου, ενώ τα δισκόφρενα υπόσχονται άμεσο φρενάρισμα. Πιο αναλυτικά, το GOGOBEST R2 διαθέτει 2 δισκόφρενα, ένα στο μπροστά τροχό και ένα στον πίσω.

Επίσης, το e-bike επιτυγχάνει γρήγορη απαγωγή θερμότητας και διακόπτει αυτόματα την ισχύ, φρενάροντας αποτελεσματικά και ομαλά.

Cowboy Cruiser: Ένα βέλγικο e-bike με ολλανδικό… αέρα

Μία οθόνη LCD δείχνει τις απαραίτητες πληροφορίες

Φυσικά, ένα e-bike σαν το GOGOBEST R2 διαθέτει και έξυπνη οθόνη LCD. Ειδικότερα, πρόκειται για οθόνη υγρών κρυστάλλων υψηλής ευκρίνειας. Μέσω αυτής, ο αναβάτης μπορεί να βλέπει την ταχύτητα, την ισχύ, καθώς και τα χιλιόμετρα σε πραγματικό χρόνο.

Τέλος, το ηλεκτρικό ποδήλατο GOGOBEST R2 κοστίζει μόλις 669 ευρώ και είναι διαθέσιμο για παραγγελία στον ιστότοπο της εταιρείας. Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

abb_img