Το QuietKat Lynx είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Η QuietKat παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό ποδήλατο με την ονομασία Lynx, το οποίο είναι ιδανικό για εκτός δρόμου διαδρομές.

Το QuietKat Lynx είναι το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της αμερικάνικης εταιρείας QuietKat. Το νέο e-bike μας συστήθηκε πρόσφατα και ξεχωρίζει για τις off-road ικανότητές του, καθώς και για την επιβλητική του εμφάνιση. Επιπλέον, διαθέτει πλήρη ανάρτηση, αλλά και ηλεκτρικό κινητήρα 2 ταχυτήτων.

Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό μοτέρ το συναντάμε στην πίσω πλήμνη και πιο συγκεκριμένα στο πίσω ψαλίδι, προσφέροντας μία ρύθμιση πλήρους ανάρτησης για το Lynx. Όπως αποκαλύπτει και η σχεδίασή του, το νέο μοντέλο θα είναι ιδανικό για διαδρομές εντός και εκτός δρόμου.

Cowboy Cruiser: Ένα βέλγικο e-bike με ολλανδικό… αέρα

Η QuietKat εξηγεί για το Lynx:

«Το Lynx καθιερώνει μια νέα κατηγορία για την QuietKat, καθώς παίρνει τις αποδεδειγμένες εκτός δρόμου ικανότητές της και τις συνδυάζει με ένα στυλ café moto σε μία διασκεδαστική και ισχυρή βόλτα, η οποία απευθύνεται στον απαιτητικό χρήστη που απαιτεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και κορυφαία οδήγηση.

Το Lynx είναι ένα πλήρως ικανό εκτός δρόμου όχημα, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και το πιο δύσβατο έδαφος. Επιπλέον, είναι ικανό να διασχίσει τον δρόμο με στυλ και να πάει πιο μακριά όταν τελειώσει το πεζοδρόμιο».

Urtopia: Ηλεκτρικό ποδήλατο με… ChatGPT

Οι τεχνικές προδιαγραφές παραμένουν άγνωστες

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές του Lynx, όπως για παράδειγμα η χωρητικότητα της μπαταρίας ή την τελική του ταχύτητα.

Ωστόσο, έχει αποκαλύψει άλλα χαρακτηριστικά όπως το ότι θα διαθέτει υδραυλικά χειρόφρενα διπλού εμβόλου, φτερά και πίσω σχάρα. Επιπλέον, θα έχει και φωτισμό LED, εντοπισμό GPS και Bluetooth, καθώς και σύνδεση κινητής τηλεφωνίας.

Η Peugeot Cycles παρουσίασε 3 νέα ηλεκτρικά ποδήλατα

Τα ελαστικά του χαρίζουν σταθερότητα

Ακόμη, διαθέτει χοντρά ελαστικά διαστάσεων 24 x 4,5 ιντσών για καλύτερη πρόσφυση και μεγαλύτερη ισορροπία. Επίσης, ο ένας τροχός του είναι μικρότερης διαμέτρου από τον άλλον.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν το QuietKat Lynx θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η τιμή του σύμφωνα με εκτιμήσεις θα είναι 4.000 δολάρια.

Editorial