Το ηλεκτρικό Pick-Up Ram Revolution έρχεται αγριεμένο!

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο φορτηγό Ram Revolution θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2024.

H αμερικανική εταιρεία Ram θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό Pick-Up Revolution τον ερχόμενο Νοέμβριο. Δηλαδή, περίπου 6 μήνες μετά από τη στιγμή που το ανακοίνωσε. Ουσιαστικά, το Revolution είναι ένα πρωτότυπο, η έκδοση παραγωγής του οποίου θα κυκλοφορήσει στην αγορά πιθανότατα εντός του 2024.

Το επαναστατικό πρωτότυπο θα παρουσιαστεί στο κοινό μία ημέρα πριν από την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Δεδομένου ότι η Έκθεση θα ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου, θα το γνωρίσουμε στις 17 Νοέμβριου.

Stellantis: Πρόγραμμα χρηματοδοτικής μίσθωσης

Ram Revolution με πλατφόρμα του Ομίλου Stellantis

Το ηλεκτρικό Pick-Up θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα STLA Frame, του Ομίλου Stellantis. Η εν λόγω πλατφόρμα είναι ιδανική για μεγάλα φορτηγά, καθώς και για SUV.

Προφανώς, δεν έχουμε ακόμη ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα επιμέρους χαρακτηριστικά του. Το μήκος του θα είναι 5,66,2 μέτρα, ενώ η αυτονομία του θα ξεπερνάει ακόμα και τα 800 χιλιόμετρα. Αυτό θα το οφείλει στην μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 200 kWh που θα διαθέτει.

Stellantis: SOS για φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Με αρκετές επιλογές ισχύος

Η εταιρεία έχει αναφέρει επίσης ότι το Pick-Up θα έχει τεχνολογία από 400V έως και 800V και ηλεκτρικούς κινητήρες με ισχύ από 201 έως 443 ίππους. Οι εκδόσεις τετρακίνησης είναι δεδομένες και αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να έχουν συνδυαστική ισχύ έως και 885 ίππων.

Τέλος, η Stellantis από την πλευρά της θα επενδύσει 30 δισεκατομμύρια ευρώ για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας των εταιρειών της μέχρι το 2025. Σε ότι αφορά τη Ram, η Stellantis θέλει να προσφέρει ηλεκτρικές εκδόσεις όλων των μοντέλων της έως το 2030.

Editorial