Το ηλεκτρικό ποδήλατο που μπορεί να μετατραπεί σε… κινητό γραφείο

Το Buck διαθέτει κρυφή βάση για το laptop, μετατρέποντας το εύκολα σε κινητό σταθμό εργασίας.

Το Buck είναι ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο που έχει διαμορφωθεί, ώστε να ταιριάζει στη νέα εποχή της μικροκινητικότητας και της βιώσιμης αστικής μετακίνησης.

Το Buck προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες των εργαζόμενων που μπορούν να μετακινούνται όπως και όποτε το επιθυμούν και να εργάζονται εξ αποστάσεως, αλλά και εκείνων που βρίσκονται εν κινήσει κατά την ώρα της εργασίας τους.

Η στάση για την διεκπεραίωση μιας επείγουσας εργασίας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

Ουσιαστικά, συνδυάζει ένα ποδήλατο πόλης με ένα mountain bike και έχει το λιγότερο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον, βάζοντας ένα λιθαράκι στη μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη και συμβάλλοντας στην αποτροπή της κλιματικής αλλαγής.

Η συνειδητή επιλογή της χρήσης ενός ποδηλάτου ως καθημερινό μέσο μετακίνησης είναι πιο δημοφιλής από ποτέ. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όλο και περισσότεροι επαγγελματίες χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, θεωρώντας ότι συμβάλει στη καλή φυσική τους κατάσταση και ευεξία.

Έτσι και οι εταιρείες, πλέον, εστιάζουν στη δημιουργία ποδηλάτων για χρήστες που πιθανότατα θα θελήσουν να κάνουν μια γρήγορη στάση σε ένα καφέ ή στο πεζοδρόμιο για να ολοκληρώσουν μια επείγουσα εργασία στον φορητό τους υπολογιστή.

Ένας δίτροχος… φορητός πάγκος εργασίας

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Buck διαθέτει βάση για φορητό υπολογιστή που μπορεί να κρυφτεί εύκολα κάτω από το πλαίσιο του ποδηλάτου όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η ιδέα ήταν απλά να δημιουργηθεί ένα ποδήλατο, το οποίο να δίνει στον χρήστη την ελευθερία να εργάζεται από οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Ένας φορητός σταθμός εργασίας… με ρόδες προσφέρει την ελευθερία του να μπορεί κανείς να εργαστεί κατά βούληση, χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσει ένα συγκεκριμένο μέρος για να τοποθετήσει τον φορητό του υπολογιστή ή το ημερολόγιο του, προκειμένου να μπορέσει να σημειώσει μια σημαντική πληροφορία, ενώ βρίσκεται στο δρόμο.

Τη στιγμή που κάποιος πρέπει να εκτελέσει μια σημαντική εργασία, δεν έχει παρά να παρκάρει το ηλεκτρικό ποδήλατο, να περιστρέψει τη βάση του φορητού υπολογιστή και έτσι ο φορητός πάγκος εργασίας του είναι έτοιμος.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, το ποδήλατο διαθέτει μια πολύ προσεγμένη μινιμαλιστική εμφάνιση με λευκό χρώμα και μαύρα τμήματα που κάνουν αντίθεση.

Η πρωτοφανής ανάπτυξη της Lectric eBikes – Ξεκίνησε το 2019 σε γκαράζ και έχει πουλήσει 100.000 e-bikes

Δεδομένου ότι το ηλεκτρικό ποδήλατο προορίζεται και για τις αστικές μετακινήσεις, αλλά και για τον ελεύθερο χρόνο και την οδήγηση σε ανώμαλους δρόμους, η ανάρτηση και η ψηλή θέση οδήγησης είναι κατάλληλες για όλες αυτές τις περιστάσεις.

Καινοτόμος σταθμός φόρτισης συμβατός για όλα τα μέσα μικροκινητικότητας

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!