Καινοτόμος σταθμός φόρτισης συμβατός για όλα τα μέσα μικροκινητικότητας

Η νέα γενιά υποδομών φόρτισης για τα μέσα μικροκινητικότητας είναι εδώ, με υψηλή αισθητική αλλά και νέες δυνατότητες για τους χρήστες.

Το Duckt είναι ένας σταθμός φόρτισης μικροκινητικότητας που διαθέτει μετασχηματιστή, ώστε ο κάθε τύπος οχήματος μικροκινητικότητας, από τα ηλεκτρικά ποδήλατα μέχρι τα ηλεκτρικά πατίνια, να μπορεί να φορτίζει εύκολα και γρήγορα.

Μέχρι τώρα, αρκετοί είναι εξοικειωμένοι με τα οχήματα μικροκινητικότητας, όπως είναι τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα ηλεκτρικά πατίνια. Συναντώνται συχνά στα πεζοδρόμια των πόλεων, αλλά τι γίνεται με τους σταθμούς φόρτισής τους;

Ενώ τα μέσα μικροκινητικότητας σχεδιάζονται συνήθως για λόγους ευκολίας, όλα τα διαφορετικά οχήματα μικροκινητικότητας φορτίζουν με διαφορετικό τρόπο κάτι που περιπλέκει αρκετά αυτήν τη διαδικασία.

Η λύση της Duct για στάθμευση και φόρτιση όλων των μέσων μικροκινητικότητας

Το Duckt προσφέρει μία λύση στο θέμα της φόρτισης και αντιπροσωπεύει μια σύγχρονη φιλοσοφία μικροκινητικότητας. Πρόκειται για έναν «γενικό φορτιστή» που μπορεί να φορτίσει όλα τα υφιστάμενα οχήματα μικροκινητικότητας.

Η ομάδα των σχεδιαστών Alimşan Kablan, Emre Özsöz και Pelin Özbalcı, τοποθέτησε τους συγκεκριμένους σταθμούς φόρτισης σε βάσεις που σχηματίζουν βασικά σχήματα χαρίζοντάς τους μια άρτια αισθητική.

Η γεωμετρία του σχεδιασμού της Duckt επιτρέπει την στάθμευση σε περισσότερους από έναν τύπους οχημάτων μικροκινητικότητας.

Ο σχεδιασμός των συγκεκριμένων σταθμών φόρτισης επιτρέπει, επίσης, την στάθμευση στους περισσότερους τύπους οχημάτων μικροκινητικότητας, ενώ ο προσαρμογέας της Duckt μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε από αυτά για να τους προσφέρει, παράλληλα, φόρτιση.

Οι σταθμοί είναι σχεδιασμένοι σε τρία διαφορετικά μεγέθη και ο κάθε σταθμός φόρτισης διαθέτει πολλαπλές θύρες για τα οχήματα μικροκινητικότητας.

Το Duckt μπορεί να φιλοξενεί κάθε τύπο οχήματος μικροκινητικότητας.

Η πρώτη διάταξη είναι η απλούστερη μορφή του Duckt, που διαθέτει μια ενιαία βάση για φόρτιση και έναν μηχανισμό κλειδώματος για να διασφαλίσει ότι το όχημα θα λάβει την προβλεπόμενη φόρτιση.

Το «στυλ» της νέας ποδηλατικής κουλτούρας των ηλεκτρικών ποδηλάτων

Η αμέσως επόμενη διάταξη, που ονομάζεται B2, διαθέτει μια διπλή βάση σύνδεσης για δύο οχήματα πέρα από τον μηχανισμό κλειδώματος που είναι ενσωματωμένος σε κάθε θύρα.

Κάθε σταθμός φόρτισης της Duct διαθέτει ασφαλή μηχανισμό κλειδώματος για τη διασφάλιση της συνεχούς φόρτισης.

Η κύρια υποδοχή, P1 «είναι μια γέφυρα που επιτρέπει σε αυτούς τους σταθμούς να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο».

Η ορθογώνια θύρα τροφοδοσίας συνοδεύεται από έναν κωδικό QR, τον οποίο μπορούν να σαρώσουν οι χρήστες για να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ φορτίζουν το e-bike ή το ηλεκτρικό πατίνι τους.

Το ηλεκτρικό δίκυκλο που μετατρέπεται σε μονόκυκλο ebike

Η νέα γενιά υποδομών φόρτισης για τα μέσα μικροκινητικότητας είναι εδώ, με υψηλή αισθητική αλλά και νέες δυνατότητες για τους χρήστες.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!