Το InMotion Adventure στέκεται στη… μία ρόδα!

Η εταιρεία ηλεκτρικών μονόκυκλων InMotion παρουσίασε ένα νέο μοντέλο εν ονόματι Adventure, το οποίο ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του.

Ακούστε το άρθρο

Electric Unicycle Adventure. Αυτή είναι η επίσημη ονομασία του ηλεκτρικού μονόκυκλου ποδηλάτου της InMotion, το οποίο παρουσίασε πρόσφατα. Το νέο μοντέλο έχει ήδη κυκλοφορήσει από την 1η Σεπτεμβρίου και ήδη εντυπωσιάζει τους λάτρεις της περιπέτειας με τις επιδόσεις του.

Το GOGOBEST R2 έχει καλά… κρατήματα!

Η εταιρεία αναφέρει ότι το ηλεκτρικό μονόκυκλο μπορεί να ανέβει σε πλαγιές μέχρι και 50 μοίρες. Επιπλέον, κάνει λόγο για τεχνολογία αιχμής, στιβαρό σχεδιασμό και απαράμιλλες επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Adventure διαθέτει έναν εξαιρετικά γρήγορο ηλεκτρικό κινητήρα με ισχύ 4000 Watt, ο οποίος ωστόσο αποδίδει αρκετά περισσότερο. Για την ακρίβεια, αποδίδει μέγιστη ισχύ 9.000 Watt. Ο ηλεκτροκινητήρας επιτρέπει τελική ταχύτητα έως τα 110 χλμ./ώρα. Αρκετά μεγάλη, με δεδομένο ότι υπάρχει μόνο ένας τροχός.

Specialized Globe Haul LT: Ένα… σπέσιαλ ηλεκτρικό ποδήλατο!

Με πλήρη ανάρτηση και γρήγορη φόρτιση

Επίσης, το μονόκυκλο διαθέτει πλήρη ανάρτηση, την οποία η εταιρεία περιγράφει ως ρυθμιζόμενη και προοδευτική. Αυτός ο προοδευτικός σχεδιασμός έχει να κάνει με τη μεταβολή του ελατηρίου για επαρκή επαναφορά, ακόμη και σε «δύσκολους» δρόμους.

Παράλληλα, το Adventure περιλαμβάνει μια μπαταρία 2,4 kWh ημι-γρήγορης απελευθέρωσης. Σε γενικές γραμμές είναι φιλικό στον χρήστη, ενώ η φόρτιση της μπαταρίας του είναι και αυτή γρήγορη, καθώς από το 0-80 % φορτίζει σε μόλις 1 ώρα.

Ιδού ένα ηλεκτρικό καγιάκ σαν… ηλεκτρικό ποδήλατο!

Ο Vice General Manager της InMotion, δήλωσε για το Adventure:

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το ηλεκτρικό μονόκυκλο InMotion Adventure, ένα πραγματικό παιχνίδι που αλλάζει τον κόσμο των περιπετειών εκτός δρόμου. Η ομάδα των μηχανικών και των σχεδιαστών μας, εργάστηκε ακούραστα για να δημιουργήσει ένα προϊόν που όχι μόνο ανταποκρίνεται, αλλά ξεπερνά τις προσδοκίες των λάτρεις της υπαίθρου. Το Adventure ενσαρκώνει το πνεύμα της εξερεύνησης, επιτρέποντας στους αναβάτες να χαράξουν τα μονοπάτια τους σε αχαρτογράφητες περιοχές».

Τέλος, όπως προαναφέραμε η επίσημη παρουσίαση του Adventure έγινε την Σεπτεμβρίου, στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στο κατάστημα των διανομέων της εταιρείας, ενώ η τιμή του είναι 3.300 δολάρια.

abb_img