Το πανίσχυρο smart#1 BRABUS αποκαλύπτεται!

Αυτό είναι το ισχυρό smart#1 BRABUS, το οποίο εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 428 ίππων.

Ακούστε το άρθρο

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το νέο ηλεκτρικό smart#1 BRABUS. Ξεκινώντας από την εμφάνισή του, το smart#1 BRABUS εξωτερικά κοσμεί μία σπορ μάσκα με διπλές εισόδους αέρα στον προφυλακτήρα και στο καπό. Διαθέτει επίσης ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 19 ιντσών, φιμέ τζάμια, μεγάλη πίσω αεροτομή και αεροδυναμικό διαχύτη.

Η απόχρωση του γοητεύει τα πλήθη, συνδυάζοντας το ματ γκρι χρώμα με μία κατακόκκινη οροφή, σήματα σε μαύρη απόχρωση και κόκκινες πινελιές.

Εσωτερικά, στο τιμόνι και τα προσκέφαλα είναι ευδιάκριτη η ονομασία BRABUS, ενώ οι κόκκινες πινελιές είναι και πάλι βασικό στοιχείο. Τα καθίσματα διαθέτουν επένδυση από δέρμα και σουέτ μικροϊνών με κόκκινες ραφές και κόκκινες ζώνες ασφαλείας, ενώ το δέρμα Alcantara «ντύνει» το τιμόνι.

Ένα smart forfour EQ μοίρασε πολλά… χαμόγελα

Με 428 ίππους το smart#1 BRABUS

Σε ότι αφορά το σύστημα κίνησης, το νέο μοντέλο διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν μπροστά και έναν πίσω. Συνδυαστικά αποδίδουν ισχύ 428 ίππων και 543 Nm ροπής, ενώ για το 0-100 χλμ./ώρα είναι αρκετά 3,7 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η μπαταρία είναι ενεργειακής χωρητικότητας 66 kWh και προσφέρει αυτονομία 440 χιλιομέτρων.

smart #1: Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό SUV των 272 ίππων!

Το νέο μοντέλο που προέκυψε από τη συνεργασία της smart με τη Brabus, αρχικά θα είναι διαθέσιμο για την κινέζικη αγορά. Ωστόσο, ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα το δούμε και στην Ευρώπη. Τέλος, η αρχική του τιμή στην Κίνα είναι 40.600 ευρώ.

abb_img