Το Jeep Renegade 4xe στην υπηρεσία του Νόμου

To Jeep Renegade 4xe υπηρετεί πλέον στην αστυνομική διοίκηση της Ρώμης, με 40 αυτοκίνητα να προστατεύουν τους κατοίκους της αιώνιας πόλης.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος, ειδικότερα στα αστικά κέντρα, η ιταλική αστυνομία ενισχύει το στόλο της στη Ρώμη. Φυσικά, κατάλληλο όχημα για αυτό το αποτέλεσμα, είναι το νέο Jeep Renegade 4xe. Μάλιστα, τα 40 σε αριθμό νέα Plug-in Hybrid αυτοκίνητα της Αστυνομίας, δίνουν τη δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης.

Παράλληλα, προστατεύουν την ιταλική πρωτεύουσα που αποτελεί πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών κάθε χρόνο. Το Plug-in Hybrid μοντέλο της Jeep, συνδυάζει την ευελιξία, την υψηλή απόδοση, τη δυνατότητα κίνησης με μηδενικούς ρύπους και θόρυβο. Ωστόσο, διαθέτει και το πλέον προηγμένο σύστημα 4x4 στην ιστορία της αμερικάνικης μάρκας.

H Jeep επιταχύνει περαιτέρω τον εξηλεκτρισμό της

Το Jeep Renegade 4xe στην υπηρεσία του νόμου

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Jeep Renegade 4xe να ξεχωρίζει

Το εξηλεκτρισμένο σύστημα κίνησης του αμερικάνικου μοντέλου, εξασφαλίζει μεταφορά ροπής στους εμπρός τροχούς από το θερμικό κινητήρα και στους πίσω από τον ηλεκτροκινητήρα. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπει την εντελώς ανεξάρτητη διαχείριση της κίνησης στους δύο άξονες. Επιπλέον, αυτό το σύστημα τετρακίνησης προσφέρει τα μέγιστα δυνατά επίπεδα πρόσφυσης, αποδοτικότητας και ασφάλειας.

Το Jeep Renegade 4xe μπορεί να διανύσει έως και 50 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικά. Παράλληλα, το σύστημα των μπαταριών του μπορεί να ανακτήσει το 100% της φόρτισής του, σε μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά. Επίσης, χάρη στο προηγμένο σύστημα ανάκτησης δύο επιπέδων, η φόρτιση της μπαταρίας είναι εφικτή και κατά την επιβράδυνση του αυτοκινήτου. Ωστόσο, διαθέσιμη είναι και η λειτουργία «e-Save», με την οποία ο χρήστης μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία και μέσω του θερμικού κινητήρα.

Αξεσουάρ Jeep για… καθαρές εκτός δρόμου περιπέτειες!

Τα επιπλέον απαραίτητα στοιχεία για την «αστυνομική» περιβολή

Τα Renegade 4xe, τα οποία ήδη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πόλη της Ρώμης, διαθέτουν μία σειρά απαραίτητων στοιχείων για την «αποστολή» τους. Πιο συγκεκριμένα, στην οροφή ξεχωρίζει ένα πτυσσόμενο σύστημα προβολής μηνυμάτων, το οποίο περιλαμβάνει και τον μπλε φάρο. Επιπλέον, το πακέτο φωτισμού ολοκληρώνουν τα έξτρα φώτα στο εσωτερικό της γρίλιας της εμπρός «μάσκας».

Jeep Avenger: Σχεδιάζοντας την αρχιτεκτονική του μέλλοντος

Το Jeep Renegade 4xe στην υπηρεσία του νόμου

Ωστόσο, για την ενδοεπικοινωνία μεταξύ της αστυνομικής υπηρεσίας, υπάρχει και ανάλογο σύστημα ασυρμάτου. Τέλος, στο αμάξωμα του Jeep Renegade 4xe, διακρίνουμε τα σήματα της ιταλικής αστυνομίας.

Τα σώματα ασφαλείας έχουν εξοπλιστεί με οχήματα της Jeep, όπως τα Renegade, Compass και Grand Cherokee. Ωστόσο, η εντυπωσιακότερη παρουσία όλων, είναι το Jeep Wrangler που υπηρετεί στο σώμα των Carabinieri.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!