Αξεσουάρ Jeep για… καθαρές εκτός δρόμου περιπέτειες!

Η Jeep αποκάλυψε δύο νέα προϊόντα που κάνουν το καθάρισμα του Wrangler «παιχνιδάκι», ακόμα και μετά από μία εκτός δρόμου εξόρμηση.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Jeep Wrangler, είναι η δυνατότητα αφαίρεσης των τμημάτων του αμαξώματος. Για παράδειγμα, οι πόρτες και η οροφή μπορούν να «ξεκουμπώσουν» από το όχημα. Σκοπός του είναι να προσφέρει στους επιβαίνοντες μία απόλυτη επαφή με τη φύση στις εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να κάνει απαιτητική τη διαδικασία καθαρισμού του εσωτερικού. Προφανώς, το μοντέλο έχει τη δυνατότητα να περάσει από δύσβατες διαδρομές με λάσπη, χιόνι ή άμμο.

Για αυτόν τον λόγο, η Jeep Performance Parts σχεδίασε δύο νέα αξεσουάρ, ειδικά για τους κατόχους του Jeep Wrangler. Στόχος τους είναι να προστατεύσουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους και να κάνουν πολύ πιο εύκολο τον καθαρισμό του.

Jeep Avenger: Σχεδιάζοντας την αρχιτεκτονική του μέλλοντος

Αξεσουάρ Jeep για… καθαρές εκτός δρόμου περιπέτειες!

Τα δύο νέα αξεσουάρ για την προστασία του εσωτερικού του Jeep Wrangler

Το πρώτο από αυτά είναι ένα νέο πάτωμα από αντιολισθητικό πλαστικό υψηλής αντοχής, το οποίο καλύπτει το εσωτερικό του οχήματος. Παράλληλα, κάνει εξαιρετικά εύκολο τον καθαρισμό του, ακόμα και από λάσπες ή νερά.

Επιπλέον, η σχεδίαση του καλύμματος αξιοποιεί τις οπές στράγγισης, με τις οποίες είναι εφοδιασμένα όλα τα Wrangler. Μάλιστα, το ανθεκτικό πάτωμα σε μαύρο χρώμα, διαθέτει πολλές στρώσεις που παρέχουν μόνωση από τον εξωτερικό θόρυβο και την ζέστη.

Η φύση χορεύει στο ρυθμό της Jeep

Αντίστοιχα, διαθέσιμες είναι και οι επενδύσεις των καθισμάτων από ανθεκτικό βινύλιο της Katzkin. Αυτές, επιτρέπουν στο χρήστη να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του χωρίς να έχει τον φόβο ότι θα προκαλέσει φθορά στα καθίσματα.

Επιπλέον, ο καθαρισμός τους είναι εύκολη υπόθεση, με την υγρασία και το νερό να μην επηρεάζουν την αντοχή της κατασκευής. Αντίστοιχα με την περίπτωση του πατώματος, οι επενδύσεις είναι επίσης αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα.

Το Jeep Avenger είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023»

Αξεσουάρ Jeep για… καθαρές εκτός δρόμου περιπέτειες!

Αντέχουν στην υγρασία και στην ανάπτυξη μούχλας

Τα δύο νέα αξεσουάρ της αμερικάνικης φίρμας προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία, στην ανάπτυξη μούχλας και βακτηριδίων. Φυσικά, προστατεύουν από τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει η χρήση του αυτοκινήτου σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η Jeep Performance Parts: «Είναι τόσο ανθεκτικά που μπορούν να αντέξουν ακόμα τη σκληρή χρήση του εσωτερικού που κάνουν τα παιδιά!».

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα δύο νέα καινοτόμα αξεσουάρ της Jeep Performance Parts για το Jeep Wrangler:

abb_img
spot_img