Το Jeep Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ευρώπη!

Το Jeep Grand Cherokee 4xe κυκλοφορεί ήδη σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία, ενώ αναμένεται σύντομα να είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Η ευρωπαϊκή έκδοση του Jeep Grand Cherokee 4xe έκανε το ντεμπούτο της στην ιταλική, τη γαλλική και τη γερμανική αγορά. Η Jeep, μάλιστα, θα ανοίξει τις παραγγελίες για την Ελλάδα τις προσεχείς εβδομάδες. Το νέο plug-in υβριδικό μοντέλο κυκλοφορεί στις εκδόσεις:

  • Limited 4xe
  • Trailhawk 4xe
  • Overland 4xe
  • Summit Reserve 4xe

Jeep: Η νέα εμφάνιση της Juventus «ηλεκτρίζει» τα πλήθη!

Το Jeep Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ευρώπη!

Το… ευρωπαϊκό Jeep Grand Cherokee 4xe

Η ευρωπαϊκή έκδοση του Grand Cherokee 4xe θα είναι διαθέσιμη μόνο με το υβριδικό σύστημα 4xe. Μία πρακτική, η οποία συμβαδίζει με τον στόχο της Jeep για πωλήσεις μόνο εξηλεκτρισμένων μοντέλων έως το τέλος της δεκαετίας.

Το σύστημα 4xe συνδυάζει έναν κινητήρα βενζίνης και 2 ηλεκτρικούς κινητήρες. Μάλιστα, η συνολική του απόδοση είναι 380 ίπποι και η ροπή αγγίζει τα 637 Nm. Επιπλέον, ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,3 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 17 kWh και είναι τοποθετημένη στο πάτωμα. Με αυτόν, επομένως, τον τρόπο δεν υπάρχει μείωση του χώρου της καμπίνας επιβατών. Τέλος, η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία του μοντέλου φτάνει τα 51 χιλιόμετρα, ενώ η συνδυαστική του τα 700.

Easter Jeep Safari: Αυτά είναι τα 7 εντυπωσιακά πρωτότυπα!

Το Jeep Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ευρώπη!

Δυναμικό εκτός, μοντέρνο εντός

Σχετικά με την εξωτερική σχεδίαση του νέου μοντέλου της Jeep, η χαρακτηριστική μάσκα με τις 7 γρίλιες κυριαρχεί. Επιπλέον, βλέπουμε ορισμένες αλλαγές στη σιλουέτα του SUV για την καλύτερη αεροδυναμική του απόδοση. Ακόμη, το συνοδεύουν φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED.

Το Jeep Wrangler Magneto 2.0 σχεδόν… παρουσιάζεται!

Η εσωτερική σχεδίαση του Grand Cherokee 4xe παραμένει επιβλητική. Παρατηρούμε την ύπαρξη 2 ψηφιακών οθονών 10,1 ιντσών για την κεντρική κονσόλα και για τον πίνακα οργάνων.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί, μάλιστα, μια οθόνη αφής 10,25 ιντσών για τον συνοδηγό. Ακόμη, τα καθίσματα προσφέρουν τη δυνατότητα θέρμανσης, εξαερισμού και μασάζ, ενώ ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει την ένταση και το χρώμα του εσωτερικού φωτισμού.

Ένας ιδιοκτήτης Jeep Wrangler 4xe κατηγορείται άδικα!

Το Jeep Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ευρώπη!

Με προηγμένα συστήματα άνεσης και ψυχαγωγίας

Το σύστημα Uconnect 5 προσφέρει μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας και διαδραστικότητας. Συγκεκριμένα, προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με Apple CarPlay και Android Auto.

Επιπλέον η τεχνολογική πλατφόρμα του μοντέλου διαθέτει σύστημα ασύρματης φόρτισης, υπηρεσίες Amazon Alexa και Google Home, αλλά και δυνατότητα λήψης αναβαθμίσεων μέσω διαδικτύου.

Jeep: Σε πορεία για την απόλυτη ηλεκτρική ελευθερία!

Σύντομα και στην Ελλάδα

Η Jeep κατασκευάζει το νέο Grand Cherokee 4xe στη βιομηχανική μονάδα Mack στο Ντιτρόιτ των Η.Π.Α. Τέλος, οι παραγγελίες για την ελληνική αγορά θα ανοίξουν τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!