Το Jeep Wrangler Magneto 2.0 σχεδόν… παρουσιάζεται!

Το Jeep Wrangler Magneto 2.0 είναι το τελευταίο μοντέλο που θα παρουσιάσει η φίρμα, εν όψει του Jeep Easter Safari.

Το Jeep Wrangler Magneto 2.0 είναι το έβδομο πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η αμερικάνικη εταιρεία στο πλαίσιο του Easter Jeep Safari.

Η Jeep λίγες μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, δημοσίευσε εικόνες teaser του αυτοκινήτου, αποκαλύπτοντας ελάχιστα στοιχεία στο κοινό. Ενδεχομένως να είναι και το τελευταίο που θα παρουσιάσει η εταιρεία στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης.

Jeep: Αποκάλυψη για το πρώτο ηλεκτρικό της μοντέλο!

Το Jeep Wrangler Magneto 2.0 ως αναβίωση του πρώτου

Το μοντέλο είναι η δεύτερη εκδοχή του πρωτότυπου, αμιγώς ηλεκτρικού Wrangler. Ουσιαστικά, έχουμε μια αναβίωση του πρωτότυπου μοντέλου διατηρώντας τα κύρια χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, η αμερικανική φίρμα δηλώνει ότι θα εξελίξει το νέο μοντέλο.

Ένας ιδιοκτήτης Jeep Wrangler 4xe κατηγορείται άδικα!

Το αρχικό Jeep Wrangler Magneto έφερε μοτέρ που έδινε κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων ταχυτήτων. Διέθετε ισχύ 285 ίππων με 370 Nm ροπής. Έκανε τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτερόλεπτα.

Τέλος, η μπαταρία του είχε ενεργειακή χωρητικότητα 70 kWh. Ενώ, προσέφερε αυτονομία 500-800 χιλιομέτρων, υποστηρίζοντας ταχεία φόρτιση.

Jeep: Σε πορεία για την απόλυτη ηλεκτρική ελευθερία!

Easter Jeep Safari

Το Jeep Easter Safari διαρκεί 9 μέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή Του Πάσχα των καθολικών. Επιπλέον, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και διαδρομές εκτός δρόμου με διάφορα επίπεδα δυσκολίας.

Με την κλίμακα να ξεκινάει από το 1, για τις πολύ εύκολες και να φτάνει το 10. Αυτό έχει να κάνει με διαδρομές για οχήματα εκτός δρόμου που έχουν ειδικές τροποποιήσεις. Η φετινή θα είναι η 56η διοργάνωση του θεσμού. Θα ξεκινήσει στις 9 Απριλίου μέχρι και τις 17 Απριλίου 2022.

abb_img
spot_img