Το Μicrolino αποκαλύπτεται στο ελληνικό κοινό

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά  το λιλιπούτιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Microlino. Η εταιρεία κατασκευής του, η ελβετική Micro, που ειδικεύεται στην παραγωγή πατινιών, δεν επέλεξε κάποια αντιπροσωπεία, αλλά το φαρμακείο Placebo στη Γλυφάδα, για να παρουσιάσει το νέο της όχημα, το οποίο «εμπνέεται» σχεδιαστικά από το BMW Isetta

To Placebo pharmacy βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα.

H ελβετική εταιρία επίλεξε το Placebo για την πρώτη προβολή του στην Ελλάδα πριν την έξοδό του στην αγορά. Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στην Ελβετία και τη Γερμανία το 2021 και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση και για την Ελλάδα.

Αποτελεί το πιο eco friendly αυτοκίνητο που έχεις συναντήσει. Όμορφο design και πρακτικό καθώς το μέγεθός του είναι περισσότερο από ιδανικό για την πόλη. Τo Microlino ζυγίζει 450 κιλά (χωρίς τη μπαταρία) και ο ηλεκτροκινητήρας των 15 kW και 110 Nm εξασφαλίζει τα 0-50 χλμ./ώρα σε 5,0 δλ. με περιορισμένη τελική στα 90 χλμ./ώρα. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με 8 kWh και αυτονομία 120 χιλιομέτρων και μια με μπαταρία 14,1 kWh για 215 χιλιόμετρα.

Εμπνευσμένος από το BMW Isetta είναι ο τρόπος εισόδου από μια μεγάλη πόρτα στο εμπρός μέρος, αλλά σε σχέση με το πρότυπο της δεκαετίας του ’50 υπάρχει και πίσω πόρτα. 

Πρόσφατα

Δημοφιλή