Το νέο Opel Rocks-e είναι και… πυροσβεστικό!

Η αξία του Opel Rocks-e αναγνωρίζεται και πλέον κατέχει σημαντική θέση στην πυροσβεστική υπηρεσία στο εργοστάσιο του Russelheim, στη Γερμανία.

Μπορεί το Opel Rocks-e να είναι μικρό και χαριτωμένο, κέρδισε όμως με την αξία του μία θέση σε πυροσβεστική υπηρεσία στη Γερμανία. Το λιλιπούτειο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης θα είναι στο πλάι των τεράστιων πυροσβεστικών οχημάτων, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Για την ακρίβεια, το Rocks-e ενέταξε στις τάξεις του η πυροσβεστική υπηρεσία του εργοστασίου στο Russelheim της Γερμανίας. Αναλαμβάνοντας υποστηρικτικό ρόλο στην κατάσβεση των πυρκαγιών, ως ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα.

Ένα Opel Rocks-e Kargo θα φέρει την πίτσα σας!

Εξωτερικά, προφανώς παρατηρούμε αλλαγές στο ηλεκτρικό της Opel για χάρη των νέων καθηκόντων του, διαθέτοντας τους κατάλληλους φάρους στην οροφή. Ενώ εσωτερικά, οι πυροσβέστες τοποθετούν τα εργαλεία τους κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Όπως επίσης και στον χώρο για τα πόδια των επιβατών.

Το ηλεκτρικό Opel Astra-e είναι πιο κοντά από ποτέ!

Σε βοηθητικό ρόλο το Opel Rocks-e

Ο ρόλος του, προφανώς δεν είναι η κατάσβεση των πυρκαγιών ή η μεταφορά εξοπλισμού με μεγάλο βάρος. Αποστολή του είναι η μεταφορά του προσωπικού άμεσα και γρήγορα σε κάθε γωνιά των εγκαταστάσεων του εργοστασίου.

Το Opel Rocks-e είναι ικανό για κάτι τέτοιο, αφού το μήκος των μόλις 2,41 μέτρων, του επιτρέπει ευέλικτη κίνηση ακόμα και μέσα από τα κτίρια. Και προφανώς με μηδενικούς ρύπους.

Το νέο Opel Astra έφτασε στην Ελλάδα!

Το γεγονός ότι η μέγιστη ταχύτητά του είναι 45 χλμ./ώρα δεν είναι μειονέκτημα. Καθώς τα οχήματα αναπτύσσουν μέχρι 30 χλμ./ώρα στους χώρους του εργοστασίου. Τέλος, υπεύθυνοι για την δημιουργία του πυροσβεστικού Opel Rocks-e είναι οι μηχανολόγοι της γερμανικής εταιρείας, καθώς και οι πυροσβέστες του εργοστασίου.

 

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!